LIFESTYLE

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα

Lifenews

Τα επόμενα του βήματα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισε να εξελίξει το προσωπικό του ενδιαφέρον για real estate σε επαγγελματική ενασχόληση παράλληλα με τη δισκογραφία.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές και από τους πιο εμπνευσμένους συνθέτες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μπορεί όλοι μας να έχουμε σιγοτραγουδήσει κατά καιρούς κάποια από τις επιτυχίες του και στις συναυλίες του να γίνεται το αδιαχώρητο, όμως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν σταματά να εξελίσσεται επεκτείνοντας τη δράση του και σε άλλους τομείς. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο γνωστός καλλιτέχνης τον τελευταίο καιρό ασχολείται επαγγελματικά με το real estate. Εκτός από τις επενδύσεις που κάνει εδώ και μία δεκαετία σε ακίνητα και νέες κατασκευές τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήρε την απόφαση να δραστηριοποιηθεί ακόμη πιο δυναμικά σε αυτόν τον τομέα.

Όλα ξεκίνησαν όταν έκανε έρευνα για να αγοράσει το σπίτι που διαμένει στα νότια προάστια, αλλά και το ακίνητό του στην Πάρο. Το προσωπικό ενδιαφέρον του εξελίχθηκε σε μεγάλη αγάπη για το real estate και πηγές από το περιβάλλον του αναφέρουν στην «R» ότι έχει πραγματικό ταλέντο στο να εντοπίζει το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες του εκάστοτε αγοραστή.

Καλοκαιρινές συναυλίες

Με τη γη, όμως έχει να κάνει και ο τίτλος του νέου άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που κέρδισε την αγάπη του κοινού άμα τη κυκλοφορία του. Η νέα δισκογραφική δουλειά του έχει τίτλο «Terra Incognita», κυκλοφορεί από τη Heaven Music και περιέχει 21 τραγούδια, εκ των οποίων τα εννέα είναι ολοκαίνουργιες επιτυχίες που σκαρφαλώνουν ήδη στα charts. Παράλληλα, αυτό το καλοκαίρι θα βρει τον τραγουδιστή επί σκηνής στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Ελλάδα και Κύπρο, να γεμίζει με ρυθμό και μελωδίες τις ζεστές βραδιές.

Με την καλλιτεχνική βαλίτσα του γεμάτη από αγαπημένα κομμάτια, κάνει μια αναδρομή στην 25χρονη μουσική πορεία του και φτάνει στο σήμερα, με επιτυχίες όπως «Από το 1 έως το 100», τραγούδι δικό του και της Ελεάνας Βραχάλη, που μόλις κυκλοφόρησε και έχει ήδη αγαπηθεί. Ανάμεσα στις συναυλίες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει προγραμματίσει και λίγη χαλάρωση με ολιγοήμερες αποδράσεις. Μία από αυτές θα είναι στην Κύπρο, όπου θα έχει την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τους γονείς του και την αδελφή του, στους οποίους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS