LIFESTYLE

Φουλ ερωτευμένη η Αθηνά Οικονομάκου - «Πώς μπορεί να είναι αλήθεια;», γράφει ο Τσερέλα και ποζάρει στην αγκαλιά της - Φωτογραφία

Lifenews

Μαζί σε διακοπές

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα πόζαραν και πάλι μαζί!

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες απολαμβάνει και πάλι καλοκαιρινές στιγμές και είδαμε τη νέα κοινή τους φωτογραφία.

Ο Μπρούνο Τσερέλα ανέβασε στα stories τους μια ρομαντική φωτογραφία με την ηθοποιό να ποζάρει στην αγκαλιά του, ωστόσο πιο ρομαντικό ήταν το σχόλιο του αφού στη φωτογραφία έγραψε τον περίφημο στίχο από το τραγούδι της Μαντόνα «La Isla Bonita» που σημαίνει «Πώς μπορεί να είναι αλήθεια;», εκφράζοντας ουσιαστικά το πόσο ωραία περνά με την Αθηνά Οικονομάκου.

Να σας θυμίσουμε ότι εμφανίστηκαν πρώτη φορά μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, αφού η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ συνειδητοποιημένη για τη νέα της αυτή σχέση, μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο και εκτός ότι δείχνει να περνά φανταστικά, έχει γνωρίσει και την μητέρα του Μπρούνο Τσερέλα.

Η Ελληνίδα ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε στην Ιταλία για χάρη του συντρόφου της, ο οποίος είχε αγώνα. Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου πήγε στο γήπεδο με φίλη της Νικόλ Παναγιώτου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου και μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφία με τη μητέρα του Μπρούνο!

READ MORE

LATEST NEWS