LIFESTYLE

Μπέτυ Μαγγίρα: Έτσι είναι πραγματικά το κορμί της στα 50 της - Οι βουτιές της στην Αστυπάλαια

Lifenews

Η Μπέτυ μπορεί να μεγαλώνει όμως έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα!

Η Μπέττυ Μαγγίρα απολαμβάνει τις διακοπές της με τις δυο κόρες της και τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη στην Αστυπάλαια.

Η παρουσιάστρια μας έδωσε μία γεύση από τις ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί και δεν δίστασε να δημοσιεύσει και φωτογραφίες της με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα!

Η Μπέττυ στα 50 της διαθέτει κορμί που σίγουρα θα ζήλευαν πολλές εικοσάρες.

Σε συνέντευξή της έχει πει: «Όταν πρωτοξεκινούσα, μου έγιναν υποδείξεις ότι έπρεπε να χάσω κάποια κιλά. Ήμουν ούτως ή άλλως ηλικιακά στη φάση που οι κοπέλες μετά το σχολείο είναι λίγο πιο γεμάτες, δεν έχουν αποκτήσει ακόμα τη γυναικεία τους εικόνα. Επειδή εκείνη την περίοδο ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, πέρασα τη φάση της δίαιτας, αλλά δεν απέδωσε, δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να στερούμαι».

Photo-shared-by-BETTY_MAGGIRA-on-July-09-2024-tagging-@nasos_asimakopoulos-@tzela-@t.nakis-and-@klimentinipapadimitriou.-May-be-an-image-of-1-person-scarf-headscarf-sarong-and-shawl..jpg

Η Μπέτυ μπορεί να μεγαλώνει όμως έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα!

Σε παλιότερη συνέντευξή της όταν είχε ερωτηθεί για τα μυστικά ομορφιάς της είχε πει: «Δεν υπάρχουν μυστικά ομορφιάς. Χρειάζεται να τρέφεσαι σωστά, να κοιμάσαι και να περνάς καλά. Η λέξη δίαιτα δεν έχει καμία θέση στη ζωή μου (γέλια). Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, όταν πραγματικά χρειάζεται. Δεν το θεωρώ ταμπού και γι' αυτό, άλλωστε, είμαι από τις πρώτες που το παραδέχτηκαν. Δεν έχω συγκεκριμένο διαιτολόγιο, προ-σπαθώ να τρώω όλες τις τροφές χωρίς να στερούμαι αλλά και χωρίς υπερβολές.».

Δείτε τις φωτογραφίες της χωρίς φίλτρα από τις διακοπές της

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS