LIFESTYLE

Γενέθλια για την κόρη της Σάβιας Ορφανίδου: Το πάρτυ της μικρής Δέσποινας - «Βίωσα τη μεγαλύτερη ευλογία του Θεού»

Lifenews

Η πιο γλυκιά συγκίνηση για μια μητέρα, όταν το παιδί της έχει γενέθλια. Η μικρή Δέσποινα, κόρη της βουλεύτριας του ΔΗΣΥ Σάβιας Ορφανίδου έγινε 4 ετών και γιορτάζει.

Η μητέρα της ιδιαίτερα συγκινημένη ανέβασε μια όμορφη ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδευόμενη με μια φωτογραφία από το πάρτυ για τα 4α γενέθλια της κόρης της.

Η ανάρτηση έγραφε: 

«Έχουν περάσει ήδη τέσσερα χρόνια που βίωσα τη μεγαλύτερη ευλογία του Θεού, την ευλογία της μητρότητας. Τέσσερα χρόνια υπέροχα, δύσκολα πολλές φορες (όσοι ξέρετε την κόρη μου με κατανοείτε), τέσσερα χρόνια που δεν θα τα άλλαζα ούτε με όλο το θησαυρό αυτού του κόσμου.
Υπέροχο και τρομακτικό το αίσθημα να είσαι μάνα. Η αγάπη που ξεχειλίζει και νιώθεις ότι η καρδιάς σου θα σπάσει σε χίλια κομμάτια, ο φόβος πάντα μήπως συμβεί κάτι κακό, οι ενοχές ότι δεν κάνεις όλα όσα πρέπει να κάνεις…Συγκλονιστικός, δύσκολος, ιερός ο ρόλος της μάνας. Μοναδικός.
Ήλιε της Ζωής μου χρόνια πολλά! Χρόνια όμορφα, χρόνια ευλογημένα από το Θεό, χρόνια γεμάτα υγεία και αγάπη. Μόνο αυτό ζητώ από το Θεό κάθε μέρα της ζωής μου. Να μεγαλώνεις ευτυχισμένα και ήρεμα με όλη την αγάπη της οικογένειας σου.
Σε λατρεύω Δέσποινα μου. Και όπως σου λέω κάθε μέρα, θα σε αγαπώ πάντα πιο πολύ και από την ίδια μου τη ζωή»

READ MORE

LATEST NEWS