LIFESTYLE

Κάνει «θραύση» η κυπριακή ταινία στο Netflix - Κατέκτησε την πρωτιά με εκατομμύρια θεάσεις

Lifenews

Κατέγραψε 14,400,000 θεάσεις

Στο Netflix είναι διαθέσιμη από τις 19 Ιουλίου  η πρώτη κυπριακή κωμωδία, με την ονομασία «Find me falling» και «σαρώνει» σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Όπως φαίνεται στην εβδομαδιαία κατάταξη «Global Top 10», η κυπριακή ταινία κατέκτησε την πρώτη θέση με 14,400,000 θεάσεις.

Πώς πάρθηκε η απόφαση για να γυριστεί η ταινία - Η πλοκή

Σε προηγούμενες δηλώσεις της, η Κυπρο-νοτιοαφρικανή σκηνοθέτρια της ταινίας Στελάνα Κλήρη, εξήγησε πώς πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί η ταινία.

«Είχα διαβάσει ένα άρθρο στο οποίο αναφερόταν για έναν άνθρωπο που ζούσε σε ένα τόπο αυτοκτονίας στην Αυστραλία και έκανα κάποιες παραλλαγές σε χαρακτήρα και υπόθεση. Το δουλεύω από το 2015... Κάναμε στην Κύπρο την παραγωγή το 2022 και ήταν ηθοποιοί και συνεργείο Κύπριοι. Τα μέρη των γυρισμάτων ήταν στην Λευκωσία και στην Πέγεια. Η ταινία στηρίχθηκε από το Υφυπουργείου Πολιτισμού και από επενδυτές από την Αμερική. Είχαμε ολοκληρώσει την ταινία και "βγήκαμε" να την πουλήσουμε και φανήκαμε τυχεροί», επεσήμανε.

Αναφορικά με την πλοκή, η ταινία ακολουθά ένας ροκά ο οποίος βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του και έρχεται στην Κύπρο για να απομονωθεί. Την ώρα που μετακομίζει μαθαίνει ότι είναι μέρος αυτοκτονίας και αρχίζει να συνδέεται με άτομα ενώ ένας έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Χάρι Κόννικ Τζούνιορ.

READ MORE

LATEST NEWS