LIFESTYLE

Συγκλονίζει η νέα αποκάλυψη για τη Βουγιουκλάκη: «Μεγάλωνε και άρχιζε να κουνιέται το κρέας στα χέρια»

Lifenews

Ο δρόμος προς την κορυφή, δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έλαμπε κάθε φορά που αντίκριζε τις κάμερες, μαγνήτιζε τα βλέμματα και ήταν η απόλυτη σταρ. Ο δρόμος προς την κορυφή όμως, δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το βιβλίο "Φώτης Μεταξόπουλος: Χορεύοντας με το φως και το μετάξι", τα γυρίσματα για την ταινία "Το πιο Λαμπρό Αστέρι” δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο για την εθνική μας σταρ, καθώς "η Αλίκη τότε μεγάλωνε και άρχιζε να κουνιέται το κρέας στα χέρια της”.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σκηνής όπου η θρυλική ηθοποιός χόρευε πάνω στο τραπέζι έχοντας τα χέρια της απλωμένα και διασκεδάζοντας τον κόσμο της ψαραγοράς με τα τραγούδια της, διακόπηκε από τον Φώτη Μεταξόπουλο ξαφνικά.

Ο γνωστός χορογράφος κάλεσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα καμαρίνια, της ζήτησε να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να σηκώσει τα χέρια της ψηλά. Τότε η εθνική μας σταρ σοκαρίστηκε.

"Παναγία μου Φώτη, τι είναι αυτό; Κρέμονται οι μυες, δεν θα ανέβω στο τραπέζι”, φέρεται να του είπε η Αλίκη, ενώ ο Φώτης Μεταξάπουλος τη συμβούλευσε να ανέβει στο τραπέζι και να τεντώσει τα χέρια της ψηλά.

Αυτό ακριβώς κι έγινε! Η σκηνή γυρίστηκε κανονικά και τα χέρια της Αλίκης Βουγιουκλάκης έγραψαν υπέροχα στην κάμερα.

Βέβαια, μετά από το συγκεκριμένο σκηνικό οι δύο καλλιτέχνες δε συνεργάστηκαν ποτέ ξανά.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS