HOLLYWOOD NEWS

Colin Jost: Ένας λόγος που ερωτεύτηκε τη Scarlett Johansson ήταν και γιατί «είναι καλή μαμά»

Lifenews

Το ζευγάρι έχει μαζί έναν γιο, τον 2χρονο Cosmo, ενώ η Scarlett Johansson έχει μια ακόμα κόρη, την 9χρονη Rose, με τον πρώην της, Romain Dauriac

Τι κάνει γοητευτική μία γυναίκα; Για τον Colin Jost, ένα από τα πράγματα είναι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τη μητρότητα, σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη που έδωσε ο 42χρονος κωμικός για τη σχέση του με την 39χρονη Scarlet Johansson.

Από το 2017 είναι ζευγάρι και από το 2020, παντρεμένοι. Έχουν μαζί έναν γιο, τον 2χρονο Cosmo, αλλά μεγαλώνουν και την 9χρονη κόρη της Scarlett Johansson από την προηγούμενη σχέση της, με τον Romain Dauriac, τη Rose.

«Πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που την ερωτεύτηκα είναι γιατί είναι καλή μαμά» είπε ο Jost για τη Johansson. «Ξέρω τη Rose, τη θετή μου κόρη, από τα δύο χρόνια της. Είναι παράξενο. Με αυτό τον τρόπο, βλέπεις πώς είναι μια γυναίκα και ως μητέρα».

Η Johansson και ο πατέρας της κόρης της, Γάλλος δημοσιογράφος, παντρεύτηκαν το 2014 και χώρισαν το 2017. Η ηθοποιός υπήρξε επίσης παντρεμένη με τον Ryan Reynolds, από το 2008 έως το 2011, ο οποίος στη συνέχεια παντρεύτηκε με την Blake Lively, έκαναν τέσσερα παιδιά και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS