LIFESTYLE

Χριστίνα Χριστοφή στο «LifeNews»: Πώς θα αξιοποιήσει το έπαθλο από το MasterChef - Τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα

Lifenews

Ο αγαπημένος της κριτής και οι παίκτες που κράτησε επαφή

Η Κύπρια φιναλίστ στον διαγωνισμό του MasterChef 2024 που όλοι αγαπήσαμε, Χριστίνα Χριστοφή, μιλάει στο LifeNews για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και όχι μόνο.

Σε συνέντευξη στον Αντώνη Αδάμου, μεταξύ άλλων, μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματα που ένιωσε με την ανακοίνωση του αποτελέσματος, τον αγαπημένο της κριτή αλλά και πώς θα αξιοποιήσει τα χρήματα που μάζεψε από την πορεία της στον διαγωνισμό.

Πέρασε κιόλας ένας μήνας από τη λήξη του φετινού MasterChef. Πώς νιώθεις; Σου λείπει ο διαγωνισμός;

Ένας μήνας κιόλας! Κάποιες φορές μου φαίνεται σαν να ήταν χθες που μπήκα για πρώτη φορά στην κουζίνα του MasterChef! Νιώθω χαρούμενη και περήφανη που έζησα αυτή την μαγική εμπειρία και ευελπιστώ πως θα ξαναπάω ως καλεσμένη σεφ έτσι ώστε να μπω ξανά στην κουζίνα του MasterChef!

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος;

Μόλις άκουσα το αποτέλεσμα δεν θα το κρύψω πως στεναχωρήθηκα πάρα πολύ - έκλαψα και ο λόγος ήταν επειδή έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό. Το ήθελα πάρα πολύ είχα κάνει αρκετές θυσίες όμως σίγουρα δεν θα αφήσω την επιτυχία μου να οριστεί από το αν κέρδισα ή όχι στον διαγωνισμό. Πιστεύω πως είμαι αρκετά θετικός άνθρωπος!

Με ποιους από τους συμπαίκτες σου έχεις κρατήσει επαφές;

Τα παιδιά που μου έρχονται στο μυαλό είναι ο Άνχελ, ο Αλέξανδρος, ο Μάριος, η Βιβή και η Ζωή. Με μικρές εξαιρέσεις, ακόμα μιλάω με τα παιδιά από την τελική δεκάδα.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου κριτής και γιατί;

Τους συμπάθησα πάρα πολύ και τους τρεις κριτές, τον καθένα για την ιδιαιτερότητά του. Ο πιο αγαπημένος μου κριτής όμως θα έλεγα πως είναι ο κ. Κουτσόπουλος λόγω του ότι δουλεύουμε την ίδια κουζίνα (μεσογειακή) και λόγω του φανταστικού του χιούμορ!

Διοργανώνεις σε λίγες μέρες το πρώτο σου POPUP event με δικές σου γαστρονομικές δημιουργίες με κεντρικό στοιχείο το ψάρι. Πες μας περισσότερα για αυτό. Πως προέκυψε η ιδέα;

Το πρώτο μου event θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα (20-21 Ιουλίου). Η ιδέα προέκυψε μετά από πολλά μηνύματα που έλαβε για το πού μπορεί ο κόσμος να γευτεί τα φαγητά μου! Αγαπάω το ψάρι και πιστεύω ότι μπορώ να είμαι «τέρμα» δημιουργική με αυτό το υλικό!

Ποια είναι τα επόμενά σου επαγγελματικά βήματα;

Στο άμεσο μέλλον θα έχω τη δική μου τηλεοπτική μαγειρική εκπομπή όπου θα φτιάχνω γρήγορες και νόστιμες συνταγές. Ακόμη, θα αφοσιωθώ στο να γράψω ένα βιβλίο μαγειρικής.

Με ποιο τρόπο σε βοήθησε τόσο η δεύτερη θέση στον διαγωνισμό όσο και ευρύτερα η δημοσιότητα που έλαβες για την επαγγελματική σου πορεία;

Ανοίχτηκαν πολλές πόρτες - κυρίως στην Κύπρο. Έχω αρκετή όρεξη και θα δουλέψω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου.

Στο MasterChef κατέκτησες πολλές πρωτιές σε πιάτα, το Silver Award και φυσικά τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό, με συνολικό έπαθλο 56 χιλιάδες ευρώ. Πώς έχεις αξιοποιήσει ή θα αξιοποιήσεις αυτά τα χρήματα;

Τα χρήματα θα μπουν στον λογαριασμό μου έξι μήνες μετά από το τέλος του διαγωνισμού και μέρος αυτού θα πάει για να τυπώσω το πρώτο μου βιβλίο!

*πηγή φωτογραφιών: MasterChef GR, instagram (_christina.christofi_)

READ MORE

LATEST NEWS