ΖΏΔΙΑ

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Lifenews

Στις 18 Ιουλίου 2024 ο Ήλιος από τις 26° 25’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν αλλαγές σχετικές με την κατοικία σας, ακόμα και με τη μορφή ανακαίνισης ή επισκευών. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν ενώ ιδιαίτερη εύνοια έχετε όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις και τις σχέσεις σας με αδέρφια, συγγενείς ή ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντος. Μέσα από ξαφνικές γνωριμίες θα προκύψει κάτι ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από έκτακτα έσοδα θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να καλύψετε κάποιες εκκρεμότητες. Επαγγελματικά, θα ανακαλύψετε κάποιο παρασκήνιο και έτσι θα μπορέσετε να σχεδιάσετε τον τρόπο δράσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε νέους στόχους και χαράξτε μια ενδιαφέρουσα καινούργια πορεία. Η δυναμική ενέργεια και αυτοπεποίθησή σας θα λειτουργήσουν άκρως θετικά, φέρνοντας στο διάβα σας τους κατάλληλους ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Θα προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία μέσω της οποίας θα έχετε ένα έξτρα εισόδημα που θα σας βοηθήσει αρκετά. Γενικά, θα υπάρξουν αλλαγές στην καριέρα σας και θα έχετε την βοήθεια ανθρώπων με ισχύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε γνωριμίες με ανθρώπους με τους οποίους θα έχετε πολλά κοινά να μοιραστείτε. Εύνοια έχετε σε θέματα σχετικά με ομάδες και συλλόγους όπου θα αναγνωριστεί η προσφορά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην περιορίζεστε και μην καταπιέζεστε, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια υπόθεσή σας θα ξεμπλοκάρει από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, κάτι που θα σας βοηθήσει να πάρετε ανάσες και να βελτιώσετε το εισόδημά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εύνοια έχετε σε θέματα σπουδών, είτε από τη μεριά του σπουδαστή, είτε από τη μεριά του διδάσκοντος. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο και αρκετά ενδιαφέρον που θα σας επιτρέψει να κάνετε καινούργιες κοινωνικές γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με τις βαθύτερες ανάγκες σας και προσπαθήστε να αναβαθμίσετε τα οικονομικά και την καθημερινότητά σας, ακόμα και αν χρειαστεί να αναζητήσετε κάτι νέο επαγγελματικά. Δώστε βάση στη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εστιάστε στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας και, αν νιώθετε ότι κάτι δεν “κουμπώνει” στις ανάγκες σας, προσπαθήστε να το διορθώσετε μέσα από τη σωστή επικοινωνία. Ορισμένοι από εσάς, θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες για να μπορέσετε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης ένα σχέδιό σας ενώ όσοι εργάζεστε από το σπίτι θα έχετε αύξηση εσόδων. Εστιάστε στη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με την προώθηση του εαυτού σας επαγγελματικά και με ό,τι σας προσφέρει ικανοποίηση προσωπικά. Αισθηματικά, θα σας παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να φλερτάρετε και να κάνετε κάτι καινούργιο.

READ MORE

LATEST NEWS