LIFESTYLE

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Lifenews

Δείτε τα επικά σχόλια στο Twitter

Δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει στο παιχνίδι ο νέος παίκτης, ο Γιώργος Κόρκας και ήδη οι τηλεθεατές έχουν σχηματίσει γνώμη για την προσωπικότητά του, που δεν είναι και η καλύτερη!

Οι ατάκες του και οι κινήσεις τους προς τις κοπέλες του παιχνιδιού, έδειξαν να ενοχλούν πολλούς χρήστες του Twitter που δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν.

Ο Γιώργος αρχικά έδειξε ενδιαφέρον για τη Σωτηρία, όμως όπως είπε θα έχει και δύο... αναπληρωματικές, τη Νίκη και τη Σοφία αν συμβεί το οτιδήποτε με την πρώτη.

Τέτοιου είδους στρατηγική, έφερε πολλά σχόλια στο Twitter τα οποία έγιναν ακόμα περισσότερα όταν ο Γιώργος κάθισε να μιλήσει με τον Νίκο Πελετιέ, ο οποίος έχει ήδη πολλούς haters λόγω των ακραίων τοποθετήσεών του σε θέματα σχέσεων.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως και ο Νίκος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τη Σωτηρία. Οι δύο άντρες λοιπόν άρχισαν να συζητούν, με τον Γιώργο να ζητά συμβουλές από τον Νίκο για να την ρίξει, όμως λίγο αργότερα ήρθε ακόμα μία ατάκα φωτιά του Γιώργου για να ξεσηκώσει το Twitter. Συγκεκριμένα είπε ότι μετά από συναναστροφή του με το αντίθετο φύλο έμαθε το μότο «μην μπλέκεις με γυναίκα».

Τι ήταν να το πει; Αφήνουμε τα επικά σχόλια στο Twitter να «μιλήσουν» μόνα τους:

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS