HOLLYWOOD NEWS

Jennifer Lopez: Το εξωφρενικό φιλοδώρημα που άφησε σε παγωτατζίδικο στα Hamptons

Lifenews

Η Jennifer Lopez άφησε ένα γενναίο φιλοδώρημα, όταν επισκέφθηκε ένα παγωτατζίδικο στα Hamptons, κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού της.

Πιο αναλυτικά, η 54χρονη τραγουδίστρια επισκέφθηκε το παγωτατζίδικο «A La Mode» στο East Hampton κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της 4ης Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πηγή δήλωσε: «Πήρε ένα μίνι χωνάκι με πασπαλίσματα και ήταν πολύ φιλική προς όλους», συμπληρώνοντας ότι η Jennifer Lopez άφησε φιλοδώρημα 50 δολαρίων. Ακόμη, η Jennifer Lopez εθεάθη με την 16χρονη κόρη της, την Emme.

Η γενναιόδωρη χειρονομία της Jennifer Lopez ήρθε λίγες εβδομάδες μετά τον εντοπισμό της να πετάει στην οικονομική θέση κατά τη διάρκεια πτήσης της Air France από την Ιταλία στη Γαλλία. Στις φωτογραφίες που τράβηξε το TMZ, η δημοφιλής τραγουδίστρια καθόταν στο παράθυρο του αεροπλάνου, το οποίο πετούσε από τη Νάπολη στο Παρίσι στις 22 Ιουνίου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Επίσης, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εθεάθη στις 12 Ιουλίου να ψωνίζει μαζί με τη θετή της κόρη Violet Affleck στην κομψή μπουτίκ «Love Shack Fancy» στο Sag Harbor της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Jeniffer Lopez περιγράφηκε ως «πολύ ευγενική και πολύ φιλική», καθώς εκείνη και η Violet ψώνιζαν καλοκαιρινά φορέματα.

READ MORE

LATEST NEWS