LIFESTYLE

Μπαμπάς για πρώτη φορά πρώην παίκτης του MasterChef - Γέννησε η σύζυγός του

Lifenews

Μετά την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα της συντρόφου του Κωνσταντίνου Αργυρού , έσκασαν τα ευχάριστα για γεννητούρια στην εγχώρια showbiz. Πρώην παίκτης του MasterChef πριν από μερικούς μήνες, τον Μάρτιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως η σύντροφός του ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί .

Τέσσερις μήνες αργότερα, την Κυριακή 14 Ιουλίου συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η καλή του γέννησε και σύστησε το νέο μέλος της οικογένειάς τους στους διαδικτυακούς του φίλους. Ο λόγος για τον Χρήστο Γλωσσίδη και την Θέμιδα - Κωνσταντίνα Στυλιανουδάκη.

 

Οι φωτογραφίες του Χρήστου Γλωσσίδη από το MasterChef με το νεογέννητο μωρό του

Ο σεφ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το μαιευτήριο, δείχνοντας το πρόσωπο του μωρού, που είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, λίγο μετά τον τοκετό. Και οι δύο τον κρατούσαν αγκαλιά και "έλιωναν".

 

«Καλώς ήρθες μικρέ μας πρίγκιπα», έγραψε ο ίδιος στην ανάρτηση που έκανε και στα σχόλια γέμισε με ευχές για τον μπέμπη τους και το νέο κεφάλαιο της ζωής τους.

Ο Χρήστος κατάγεται από την Αθήνα, ενώ η μαγειρική είναι ο μεγάλος του έρωτας. Όσο ήταν στο MasterChef, έλεγε πως θα ήθελε να έχει τη δυνατότητα να πειραματιστεί στη γαστρονομία δίχως όρια. Επίσης, ανέφερε τότε πως θέλει να δημιουργήσει πιάτα με υλικά που κάποιος μπορεί να μη ν αγαπά και να τον κάνει τελικά να αλλάξει γνώμη!

Μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι, έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα εστιατόρια της Αθήνας.

READ MORE

LATEST NEWS