HOLLYWOOD NEWS

Καρντάσιαν: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις τους στον γάμο του Ινδού δισεκατομμυριούχου Ανάντ Αμπάνι

Lifenews

Η Κλόε και η Κιμ Καρντάσιαν ήταν ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Κιμ Καρντάσιαν και η αδερφή της, Κλόε βρέθηκαν καλεσμένες στον γάμο του Ανάντ Αμπάνι, γιου του πλουσιότερου ανθρώπου της Ινδίας Μουκές Αμπάνι.

Ο δισεκατομμυριούχος παντρεύεται την αγαπημένη του, Ραντίκα Μέρτσαντ και η Κιμ Καρντάσιαν είναι ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους, μαζί με την αδερφή της.

Μετά τα βίντεο που δημοσίευσε στα social media με τη θερμή υποδοχή που της επιφύλασσαν κατά την άφιξή της, η Κιμ Καρντάσιαν, όπως και η Κλόε ανάρτησαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

Δείτε το βίντεο:

Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν ντυμένη στα κόκκινα, φορώντας μια αστραφτερή μακριά φούστα και ασορτί τοπ. Από την άλλη μεριά, η Κλόε Καρντάσιαν ήταν ντυμένη σε πιο γήινους τόνους, με το σύνολο που επέλεξε να μοιάζει εκπληκτικά με αυτό της αδερφής της, αλλά σε λευκούς και χρυσούς τόνους.

Ο τριήμερος γάμος φέρεται να κόστισε 100 εκατομμύρια λίρες και καλεσμένοι είναι μεταξύ άλλων, ο Mark Zuckerberg, η Ivanka Trump, ο Bill Gates και ο David Beckham, καθώς και οι Justin Bieber, Adele, Drake και Lana Del Rey που θα τραγουδήσουν.

Οι γαμήλιοι εορτασμοί ξεκίνησαν χθες, Παρασκευή 12 Ιουλίου, με μία παραδοσιακή ινδουιστική τελετή. Η μεγαλειώδης δεξίωση ξεκινάει το Σαββατοκύριακο. Η ημερομηνία του γάμου επιλέχθηκε με βάση τους γενέθλιους χάρτες του ζευγαριού.

Ο «γάμος της χρονιάς» όπως έχει ήδη χαρακτηριστεί στην Ινδία, θα πραγματοποιηθεί στο οικογενειακό συνεδριακό κέντρο με χωρητικότητα άνω των 16.000 ατόμων «Jio World Convention Centre» στη Βομβάη και στον πολυτελή 27 ορόφων πύργο της οικογένειας, το οποίο είναι το ακριβότερο ακίνητο στο κόσμο, μετά το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με ειδικούς, το τελικό κόστος θα μπορούσε να πλησιάσει το ιλιγγιώδες ποσό των 500 εκατομμυρίων λιρών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS