LIFESTYLE

Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτό με τον νεογέννητο γιο της - «Το δεύτερο θαυματάκι μας»

Lifenews

Η όμορφη παρουσιάστρια γέννησε τον μικρούλη της στις αρχές του Ιουλίου και μετά από λίγες μέρες πήρε εξιτήριο με το μωρό της για να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή.

Απίστευτη χαρά και βρεφικά κλάματα επικρατούν στο σπίτι της οικογένειας Βασίλη Σταθοκωστόπουλου μετά τη γέννηση και του δεύτερου γιου του, από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η όμορφη παρουσιάστρια γέννησε τον μικρούλη της στις αρχές του Ιουλίου και μετά από λίγες μέρες πήρε εξιτήριο με το μωρό της για να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή.

Και σήμερα, λίγες μέρες αφότου η οικογένεια βιώνει τις πρώτες της στιγμές ενωμένη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε την πρώτη της φωτό καθώς κρατά στην αγκαλιά τον μικρό της. Η φωτογραφία είναι μέσα από το μαιευτήριο και το δωμάτιο της νέας μαμάς που είχε γεμίσει από θαλασσί μπαλόνια.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε: «

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο μίλησε για τα δυνατά συναισθήματα με τα οποία είναι πλημμυρισμένη λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού της ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει στον μικρό:

«Τα συναισθήματά μου είναι χαρά, ευλογία. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Έχουμε πει στον Βλάσση για τον μικρό του αδελφό, τον περιμένει. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω θα χαρεί και εκείνος. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Είμαστε λίγο παραδοσιακοί οπότε θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζουμε μαζί. Είναι ίδιος με τον άντρα μου, όνομα και πράμα».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε έχοντας αγκαλιά τον μικρό της πρίγκιπα:

 
ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS