LIFESTYLE

Οι a-listers ψηφίζουν Ελλάδα! Ποιοι διάσημοι διάλεξαν ήδη τη χώρα για τις φετινές διακοπές τους

Lifenews

Φαίνεται πως προτιμούν την Ελλάδα για τις διακοπές τους

Οι a-listers φαίνεται πως προτιμούν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Ποια νησιά της Ελλάδας επέλεξαν για την καλοκαιρινή τους ηρεμία και χαλάρωση;

Κιμ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ

Στις Σπέτσες βρέθηκε η Κιμ Καρντάσιαν σύμφωνα με το Πρωινό.

Η τηλεπερσόνα έκανε τις διακοπές της στην Ελλάδα με την αδερφή της, Κένταλ Τζένερ και τον Bad Bunny, τους οποίους οι φήμες θέλουν ξανά μαζί!

Άσλει Γκράχαμ

Η Άσλει Γκράχαμ θέλησε να περάσει τις όμορφες καλοκαιρινές της διακοπές στην Κεφαλονιά!

Η ίδια δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα πανέμορφα τοπία του νησιού του Ιονίου.

ashley-graham.jpg

Κάιλι Μινόγκ

Στην Ελλάδα βρέθηκε και η Κάιλι Μινόγκ και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Η super star μετά τη φαντασμαγορική συναυλία των Coldplay απόλαυσε τις διακοπές της στη χώρα μας και μάλιστα μοιράστηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό μέσα από τα social media.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κάιλι Μινόγκ επισκέπτεται τη χώρα μας. Σύμφωνα με όσα βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγάπη της για τη Μύκονο είναι μεγάλη.

Slimane

Στη Μύκονο βρέθηκε για διακοπές και ο Slimane. Ο Γάλλος τραγουδιστής που ξεχώρισε με την φωνή του στην φετινή Eurovision απόλαυσε χαλαρές στιγμές στο νησί των Ανέμων πριν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV τον απαθανάτισε σε βραδινή έξοδό του σε εστιατόριο στη Μικρή Βενετία. Την ώρα που απολάμβανε το δείπνο του με φίλους, ο Πέτρος Νάζος ζήτησε από το dj του μαγαζιού να παίξει το τραγούδι “Mon Amour”.

090524_Alma-Bengtsson-EBU_0553.jpg

Τζεφ Μπέζος

Στην Μύκονο κατέφθασε για διακοπές ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος.

 

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε έξω από το περουβιανό εστιατόριο Coya στα Ματογιάννια. Ο ιδρυτής της Amazon.com, συνοδευόταν από την σύντροφό του Lauren Sanchez, τον κούκλο γιο του Preston αλλά και άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας που δεν τον άφησαν στιγμή από τα μάτια τους.

jeff-bezos.jpg

Κιμ Κατράλ

Το παρθενικό της ταξίδι στην Ελλάδα έκανε η Kim Cattrall ή αν προτιμάτε η εκκεντρική Σαμάνθα του Sex & the City η οποία ήταν καλεσμένη σε εγκαίνια υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

 

Η διάσημη ηθοποιός η οποία αισίως έφτασε τα 67 της χρόνια, έδειξε να απολαμβάνει κάθε της στιγμή στη χώρα μας, έχοντας μάλιστα για παρέα, εκτός από τον κατά 14 χρόνια νεότερο σύντροφό της Ράσελ Τόμας, και την Κάιλι Μινόγκ.

Κλόντια Σίφερ

Ξανά στην Ελλάδα η Κλόντια Σίφερ!

Το super model για μια ακόμη φορά επέλεξε τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα τη Σαντορίνη για να απολαύσει τις πρώτες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram είναι μαγικές.

Μέι Μασκ

Στην Ελλάδα βρέθηκε και η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ, η Μέι Μασκ η οποία είχε να ταξιδέψει στη χώρα μας από πέρυσι τον Μάιο.

Τότε, η μητέρα του ιδρυτή της Tesla και ιδιοκτήτη του Twitter, είχε επισκεφτεί την Ελλάδα στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνέδριου Πολυτελούς Τουρισμού, στη Σαντορίνη.

Φέτος, όμως, η Μέι Μασκ έκανε αυτό το ταξίδι με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της με τίτλο «Α Woman makes a plan» το οποίο παρουσιάστηκε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

mayemusk.jpg

Τζάρετ Λέτο

Στη Μύκονο απόλαυσε τις διακοπές του ο διάσημος ηθοποιός Τζάρετ Λέτο.

Θέλησε αρχικά να κάνει ινκόγκνιτο την παρουσία του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο όμως σύντομα τον αναγνώρισαν οι φαν του ανάμεσά τους, κάποιοι από τους οποίους ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

 
Ιζαμπέλ Γκουλάρτ-Κέβιν Τραπ
 
Η 39χρονη καλλονή από τη Βραζιλία μαζί με τον κορυφαίο τερματοφύλακα με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένοι από το 2018 για ακόμα μία χρονιά επέλεξαν τις ομορφιές της Μυκόνου για να περάσουν μερικές ακόμα ξέγνοιαστες διακοπές, μακριά από υποχρεώσεις και τρέξιμο.

Μάλιστα, το διάσημο μοντέλο και ο αγαπημένος της έχουν καταλύσει σε απομονωμένη βίλα πάνω στη θάλασσα προκειμένου να έχουν την ηρεμία τους και να ξεκουράζονται μόνο υπό τους ήχους των κυμάτων.

 
ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS