LIFESTYLE

Μπάρμπα:«''Κράτα το παιδί'' μου είχε πει η Μαρινέλλα όταν είχα μείνει έγκυος και δεν ήξερα τι να κάνω»

Lifenews

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε συμβουλευτεί τη Μαρινέλλα σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Μία άγνωστη ιστορία της ζωής της με εμπλεκόμενη μάλιστα την μεγάλη μας Μαρινέλλα αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Αναφερόμενη στη μητρότητα και τον ρόλο της απέναντι στην κόρη της, Φαίδρα, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε συμβουλευτεί τη Μαρινέλλα σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της. Δείτε τι αποκάλυψε...

Και τι να κάνουν όλες οι διάσημες, να μη γίνονται μάνες;

Να κρατάνε την οικογένειά τους. Δεν διαλύεις τη σχέση σου, ακόμα και αν είναι μέτρια, ακόμα και αν πονάς. Ό,τι και να γίνει, δεν φεύγεις, δεν μένεις μόνη, δεν μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη. Τα παιδιά δεν φταίνε να μεγαλώνουν σε διαλυμένες οικογένειες επειδή εμείς παίρνουμε το καπελάκι μας και φεύγουμε.

Από την άλλη όμως, Βάνα, βλέπεις καθημερινά γυναίκες να καταλήγουν στα νοσοκομεία κακοποιημένες από τους άντρες τους. Δεν είναι απλό το θέμα.

Προφανώς και δεν μιλάω για ακραίες κακοποιητικές καταστάσεις. Εμείς δεν ανεχόμασταν κανέναν, έβγαινα με παντιέρα αρσενικό και θηλυκό μαζί. Είχα πρότυπο τη Μαρινέλλα. «Κράτα το παιδί» μου είχε πει όταν είχα μείνει έγκυος και δεν ήξερα τι να κάνω. «Θα είσαι άντρας και γυναίκα. Εγώ έκανα το παιδί μου και είμαι ευτυχισμένη». Εκείνη τα κατάφερε γιατί είναι άλλος χαρακτήρας. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος της υπερβολής. Δεν γίνεται να τα θέλουμε όλα, δημιουργούμε άθελά μας προβλήματα στα παιδιά μας. Δεν είναι ότι δεν δώσαμε αγάπη, ξέραμε όμως πώς να τη δώσουμε; Ρώτησα την κόρη μου αν ήθελε να είναι εξώφυλλο στο Down Τown από την ημέρα που γεννήθηκε; Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έγινα μητέρα, δεν ξέρω όμως αν ήμουν σωστή απέναντι στο παιδί μου. Άσε το δικό μου το παιδί, σε όποιο παιδί, γενικότερα, τόσα έχουμε δει και εδώ και στο Χόλιγουντ. Μέχρι και το όνομά τους αλλάζουν τα παιδιά για να ξεφύγουν από τους γονείς τους.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS