LIFESTYLE

Βέρα Μακρομαρίδου - Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Αντάλλαξαν όρκους δίπλα στη θάλασσα - Το ξέφρενο πάρτι

Lifenews

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στα τέλη Απριλίου με πολιτικό γάμο στην Καισαριανή

Περίπου τρεις μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο, ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου και η Βέρα Μακρομαρίδου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης, αγάπης και αφοσίωσης σε ένα μοναδικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα, παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στα τέλη Απριλίου με πολιτικό γάμο στην Καισαριανή όμως είχε και άλλα σχέδια για να γιορτάσει την αγάπη του και αυτή την ένωση.

vera_makromaridou_1714204618_3355313984770161740_3975664382.jpg

Έτσι, χθες, την ώρα που βασίλευε ο ήλιος, οι δύο ερωτευμένοι έδωσαν ραντεβού σε ένα μοναδικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης και ύστερα να γλεντήσουν με την ψυχή τους, φυσικά μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η νύφη, έφτασε στην παραλία με τζετ σκι το οποίο μάλιστα ήταν και στολισμένο με λουλούδια ενώ η ηθοποιός είχε επιλέξει για την περίσταση ένα boho deux pieces νυφικό με cropped τοπ και ψηλόμεση φούστα. Είχε αφήσει τα μαλλιά της ελεύθερα και φυσικά έλαμπε από ευτυχία! Ξεχωριστή και η τούρτα γάμου που δεν ήταν από τις συνηθισμένες αλλά ένα τεράστιο μπολ... προφιτερόλ που προφανώς αρέσει πολύ στους νεόνυμφους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν πολλοί επιτυχημένοι ηθοποιοί, όπως ο Γιώργος Καραμίχος αλλά και η Μαριλένα Ράζου και η Δανάη Παππά.

Μετά την ανταλλαγή όρκων και την στιγμή της κοπής της γαμήλιας τούρτας, ξεκίνησε ένα ξέφρενο γλέντι με πολύ χορό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS