LIFESTYLE

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το ονειρεμένο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, η πισίνα και τα ξύλινα έπιπλα

Lifenews

Tο υπέροχο σπίτι στο οποίο έχει εγκατασταθεί μαζί με τους δύο γιους της Μάξιμο και Κίμωνα.

Στο κέντρο της Αθήνας επέστρεψε η Κατερίνα Παπουτσάκη πριν από μερικά χρόνια και αρκετά συχνά μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το υπέροχο σπίτι στο οποίο έχει εγκατασταθεί μαζί με τους δύο γιους της Μάξιμο και Κίμωνα.

Το διαμέρισμα της ηθοποιού έχει και τη δική του φουσκωτή πισίνα στην ταράτσα και οι δροσερές στιγμές έχουν γίνει μία καθημερινότητα τόσο για την ίδια όσο και για τα παιδιά της.

Όλοι μαζί λατρεύουν το καλοκαίρι και οι κοντινές εξορμήσεις στην πόλη είναι συχνές, όπως πρόσφατα, που έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στο Αγκίστρι.

katerina_papoutsaki_1720013531_2131657439-(1).jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε με τους followers της μία εικόνα από την ταράτσα του σπιτιού της που μοιάζει με μία μικρή όαση. Γύρω γύρω έχει τοποθετήσει καλαμιές και γλάστρες με φυτά, ενώ τα ξύλινα έπιπλα με τα λευκά μαξιλάρια δίνουν ακόμα μία καλοκαιρινή νότα.

«Μετακομίζω τώρα και χρειάζομαι χρόνο να φτιάξω το καινούργιο σπίτι. Έχω χαρά όμως, είναι καινούργια αρχή. Είναι μια φάση καινούργια που αρχίσει που μπορεί να έχει μέσα μια αίσθηση λίγο γκρίζα. Τα πρακτικά πράγματα μού φέρνουν άγχος και είναι πάρα πολύ δύσκολα να τα διαχειριστώ, αλλά με βοηθάει ο αδελφός μου, γιατί σε αυτά είμαι τραγική» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια την περίοδο που μετακόμιζε στο κέντρο.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS