PEOPLE

Θλίψη για Έλενα Σκορδέλη μέσα στη φυλακή – Η παράκληση της οικογένειας

Lifenews

Ισόβια για τον φόνο του Άντη Χατζηκωστή

Εκοιμήθη εν Κυρίω στις 10 Ιουλίου ο Χαράλαμπος Κρασοπούλης, σε ηλικία 85 ετών από τα Πέρα Ορεινής, πατέρας της ισοβίτισσας Έλενας Σκορδέλη.

Σύμφωνα με την αγγελία της κηδείας, η Εξόδιος Ακολουθία του πολυαγαπημένου συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητριάνου στα Πέρα Ορεινής, την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και για την επιδιόρθωση του Ιερού Ναού Παναγίας Οδηγήτριας.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Σκορδέλη καταδικάστηκε στις 13 Ιουνίου 2013 μαζί με τον αδελφό της Τάσο Κρασοπούλη και τους Ανδρέα Γρηγορίου και Γρηγόρη Ξενοφώντος σε ισόβια φυλάκιση, για την δολοφονία του διευθύνοντα συμβούλου του «SIGMA», Άντη Χατζηκωστή. Το έγκλημα διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2010.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εποχής, η Έλενα Σκορδέλη, τότε 42 ετών, κατονομάστηκε ως ηθικός αυτουργός της στυγερής δολοφονίας. Εργαζόταν ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό «SIGMA». Βρέθηκε αιφνιδίως με μετοχές του Συγκροτήματος «SIGMA», πέραν του 20%, πίσω από την πλάτη του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος. Όταν αυτό έγινε γνωστό, της ζητήθηκε να επιστρέψει πίσω τις μετοχές κάτι που όμως δεν έπραξε. Αργότερα απολύθηκε από το Συγκρότημα.

Κίνητρο για τη στυγερή δολοφονία σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή ήταν οι διαφορές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ, Έλενας Σκορδέλλη και Τάσου Κρασοπούλη με τον Άντη Χατζηκωστή οι οποίες ενισχύθηκαν με τον ισχυρισμό του μάρτυρα Φάνου Χ''Γεωργίου ότι συμμετείχε σε ραντεβού στο σπίτι του Κρασοπούλη, στο οποίο συμφωνήθηκε το συμβόλαιο θανάτου και η εκτέλεση του εγκλήματος.

READ MORE

LATEST NEWS