LIFESTYLE

Άννα Βίσση: Χορεύει με τους εγγονούς της το νέο της single - Viral το βίντεο μέσα σε λίγη ώρα

Lifenews

Την καλύτερη περίοδο του φετινού καλοκαιριού διανύει η Άννα Βίσση αφού εκτός από την επιτυχία που γνωρίζει σε Ελλάδα και Κύπρο έχει κοντά της και τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, την κόρη και τα εγγόνια της.

Ο 11χρονος Νίκος και ο 8χρονος Νέστορας αυτές τις μέρες, μετά από διακοπές τους στην Πάρο, βρέθηκαν με τη γιαγιά τους Άννα Βίσση και από εκείνη τη στιγμή είναι αχώριστοι.

Μάλιστα οι δύο πιτσιρικάδες που είναι και η μεγάλη αδυναμία της τραγουδίστριας, ανέβηκαν σε πρόσφατη συναυλία της στην Κύπρο επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί της. Όμως τι κάνουν στα... παρασκήνια;

Η Άννα Βίσση μας το αποκάλυψε και αυτό με ένα υπέροχο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral αφού μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές είχε φτάσει τα 138,000 views.

Σ' αυτό πρωταγωνιστές είναι η τραγουδίστρια και τα δύο αγόρια που κάνουν χορογραφία στο νέο της τραγούδι «Θες ή δεν θες» - Χρυσόψαρα που έχει κυκλοφορήσει μόλις πριν από περίπου έναν μήνα.

Πρώτα σηκώνεται από τον καναπέ ο Νίκος και χορεύει ενώ αμέσως μετά επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες ο μικρότερος, ο Νέστορας ο οποίος δείχνει να το καταδιασκεδάζει.

Και βέβαια την τελευταία πινελιά βάζει η ίδια η Άννα Βίσση η οποία δείχνει να περνάει καταπληκτικά.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

 

 

Πηγή: gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS