LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς: Ανέβασε στη σκηνή την Τραϊάνα Ανανία – «Μετά από αυτή τη νύχτα ξέχασα τα βάσανα μου όλα»

Lifenews

Μια μοναδική συναυλία για τους θαυμαστές του παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς στο θέατρο Άλσος το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Τραϊάνα Ανανία, η οποία βρισκόταν στο κοινό, ο Σάκης Ρουβάς την ανέβασε στη σκηνή μαζί με τη φίλη της και χορεύτρια, Δήμητρα Γεωργίου.

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την εμφάνισή της δίπλα στον Σάκη Ρουβά και τόνισε πως μετά από αυτή τη νύχτα ξέχασε τα βάσανα της και χαμογελάει συνεπαρμένη.

«Το φως .. στο φως. Ο Σάκης μας κάλεσε στη σκηνή και εμείς, οι απο κούνια Ρουβίτσες ανταποκριθήκαμε. Άλλη μια υπέροχη βραδιά στο @theatroalsos που θα θυμάμαι για πάντα. Μοναδικός ανεπανάληπτος φωτεινός @sakisrouvas. Μετά από αυτή τη νύχτα ξέχασα τα βάσανα μου όλα και χαμογελάω συνεπαρμένη. Ο Σάκης είναι ένας τραγουδιστής με τεράστια φωνητική έκταση και τεχνική. Ενέπνευσε και συνεχίζει να εμπνέει σπουδαίους στιχουργούς και συνθέτες με το ταπεραμέντο του και το άστρο του. Υπέροχος Σάκης. Σ’ ευχαριστούμε!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τραϊάνα Ανανία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Traiana 🍍 (@traiana.anania)

READ MORE

LATEST NEWS