LIFESTYLE

Power of love – Νίκος Πελετιέ: «Θέλεις να γνωρίσεις έναν άνθρωπο πραγματικά; Θύμωσε τον»

Lifenews

«Πιστεύω πως αυτή είναι η πραγματική Μαρκέλλα»

"Καν' τον να θυμώσει. Χθες η Μαρκέλλα θύμωσε και έδειξε ένα κομμάτι του εαυτού της" υπογράμμισε ο παίκτης του Power of love.

Ιδιαίτερων απόψεων και τοποθετήσεων συνέχεια δόθηκε από τον Νίκο Πελετιέ στο Power of love της Τετάρτης που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και ο 27χρονος Κύπριος θέλησε να εξηγήσει τους τρόπους με τον οποίο μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα μια προσωπικότητα.

Ειδικότερα, όταν οι άνδρες του Power of love συζητούσαν μόνοι στο σπίτι για τις γυναίκες και κυρίως την Μαρκέλλα, ο Νίκος Πελετιέ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ πιστεύω το εξής. Θέλεις να γνωρίσεις έναν άνθρωπο πραγματικά; Θύμωσε τον. Καν’ τον να θυμώσει. Χθες η Μαρκέλλα θύμωσε και έδειξε ένα κομμάτι του εαυτού της».

«Πιστεύω πως αυτή είναι η πραγματική Μαρκέλλα. Τώρα, όπως κατά κάποιο τρόπο είπες και εσύ, ηρέμησε και κατάλαβε πως δεν έπρεπε να διαχειριστεί έτσι».

«Γι’ αυτό αποφάσισε να διαχειριστεί την κατάσταση πιο σωστά» πρόσθεσε στη συνέχεια ο πλέον – και μόνος για την ώρα – συζητημένος παίκτης του Power of love στον Δήμο, ο οποίος και ζήτησε την γνώμη του, το βράδυ της Τετάρτης στο νέο επεισόδιο του ΣΚΑΪ.

READ MORE

LATEST NEWS