HOLLYWOOD NEWS

Natalie Portman: Στη Μύκονο η γνωστή ηθοποιός - Δείτε φωτογραφίες

Lifenews

Οι φωτογραφίες με τον χορό της

Στη Μύκονο εντόπισε ο φωτογραφικός την Natalie Portman. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επέλεξε το νησί των Ανέμων για να απολαύσει τις διακοπές της και οι φωτογραφίες και τα βίντεο της χολιγουντιανής σταρ άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα βίντεο, η Natalie Portman χορεύει με μια drag queen σε γνωστό εστιατόριο του κυκλαδίτικου νησιού. Σε κάποιες άλλες εικόνες, φαίνεται να βρίσκεται σε κάποια παραλία. Πριν από την επίσκεψή της στη Μύκονο, η Natalie Portman πέρασε χρόνο στα Κουφονήσια, παρέα με φίλους της.

Η ηθοποιός χώρισε πρόσφατα από τον Benjamin Millepied πριν από λίγους μήνες και φέρεται να πέρασε μια δύσκολη συναισθηματική περίοδο, όπως σημειώνουν ξένα μέσα ενημέρωσης.

«Αρχικά, ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, αλλά οι φίλοι της τη βοήθησαν πολύ να το διαχειριστεί», δήλωσε στο People άτομο που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια.

«H Natalie πέρασε έναν δύσκολο χρόνο με πολύ πόνο και κατάφερε να επιβιώσει, να είναι πιο δυνατή και να βρίσκει τη χαρά στην οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GAWBY.com (@gawbycom)

Προτεραιότητά της είναι η ομαλή μετάβαση στη νέα κατάσταση για τα παιδιά. Και εκείνη και ο Ben αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και θέλουν να είναι οι καλύτεροι γονείς. Τίποτα άλλο δεν είναι πιο σημαντικό».

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 12χρονο Aleph και την 7χρονη Amalia. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το πώς θα μοιράζεται ο χρόνος τους, ωστόσο το πρώην ζευγάρι διαμένει στη Γαλλία, συνεπώς τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα από ό,τι αν είχαν να διασχίσουν έναν ωκεανό.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS