HOLLYWOOD NEWS

Nicolas Cage: Δεν είχε φανταστεί πως θα έκανε παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες

Lifenews

«Δεν το είχα έτσι ακριβώς στο μυαλό μου»

Ο Nicolas Cage μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τα τρία του παιδιά.

Σε μια συζήτηση με το The New Yorker, ο 60χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για την κόρη August Francesca, 22 μηνών, και τους γιους Kal-El, 18 ετών, και Weston, 33 ετών.

«Είναι όλοι τους διαφορετικές εμπειρίες. Ο καθένας έχει διαφορετική μητέρα», είπε.

«Δεν είναι αυτό που είχα αρχικά σκεφτεί ότι θα συνέβαινε όταν ερωτεύτηκα ή παντρεύτηκα – ότι θα είχα τρία διαφορετικά παιδιά με τρεις διαφορετικές μητέρες – αλλά παρ’ όλα αυτά αυτό συνέβη», συνέχισε ο Cage. «Έτσι, κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Υπάρχει ένα διαφορετικό επίπεδο προσοχής».

Μοιράζεται τον Weston με την πρώην σύντροφό του Christina Fulton, τον Kal-El με την τρίτη σύζυγό του, Alice Kim, και την August με την πέμπτη σύζυγό του, Riko Shibata.

Πρόσθεσε ότι ανησυχεί για την αξιολάτρευτη κόρη του, λέγοντας: «Πρόκειται για όλα τα διαφορετικά επίπεδα ανησυχίας και προστασίας και τα βιώνω όλσ σε υπερβολικό βαθμό».

Σημείωσε, επίσης, ότι το να είναι πατέρας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς του.

«Το να είσαι μπαμπάς – για μένα, δεν είναι μια μορφή τέχνης, είναι… Πώς να το θέσω; Είναι σαν να αναπνέεις. Τα πάντα έχουν να κάνουν με εκείνη. Ξέρετε, μπορώ να κάνω μια ταινία ή να μην κάνω μια ταινία. Δεν μπορώ να σταματήσω να είμαι μπαμπάς. Μαζί της, είναι η ζωή. Είναι η επιβίωσή μου», εξήγησε.

Ο πρωταγωνιστής των Longlegs καλωσόρισε τον μεγαλύτερο γιο, Weston, με τη φίλη του Fulton τον Δεκέμβριο του 1990. Σε συνέντευξή του στο PEOPLE το 2015, ο Cage αποκάλεσε τον Weston «απόλυτο καλλιτέχνη».

«Μπορεί να κάνει πράγματα που ονειρεύομαι να κάνω … να συνθέσει μουσική, να τραγουδήσει, να παίξει, να σμιλέψει και να μαγειρέψει και τώρα είναι ένας στοργικός πατέρας», είπε. «Το να βλέπω τον γιο μου με τον εγγονό μου είναι τόσο πιο κοντά στην αίσθηση της ολοκλήρωσης που είχα ποτέ».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicolas Cage (@nicolascoppola.cage)

Ο Weston έκανε τον Cage παππού το 2014, όταν καλωσόρισε τον γιο του Lucian με την πρώην σύζυγό του Danielle Cage. Ο Weston και η Danielle καλωσόρισαν ακόμη έναν γιο, τον Sorin το 2016. Το 2018, ο Weston παντρεύτηκε τη Hila Cage Coppola και το ζευγάρι καλωσόρισε δίδυμα κορίτσια το 2020.

Ο Nicolas Cage και η σύντροφός του, Kim, καλωσόρισαν τον Kal-el Coppola τον Οκτώβριο του 2005. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2004 και ήταν μαζί για 12 χρόνια μέχρι που χώρισαν τον Ιανουάριο του 2016.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Cage και η Shibata καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί.

«Τα αγόρια μου έχουν μεγαλώσει και μου λείπει να πηγαίνω στο μαγαζί με τα παιχνίδια. Μου λείπει να τραγουδάω νανουρίσματα και να λικνίζομαι στην κουνιστή πολυθρόνα», δήλωσε στο Access Hollywood τον Απρίλιο του 2022. «Ανυπομονώ να επιστρέψω σε αυτό».

Ο Cage ήταν επίσης παντρεμένος με την Patricia Arquette από το 1995 έως το 2001. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την αείμνηστη Lisa Marie Presley, κόρη του Elvis και της Priscilla Presley, τον Αύγουστο του 2002 και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τρεις μήνες αργότερα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicolas Cage (@nicolascoppola.cage)

Μετά τον γάμο του με την Kim, ο ηθοποιός ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την makeup artist Erika Koike τον Μάρτιο του 2019 στο Λας Βέγκας έπειτα από ένα χρόνο σχέσης. Οι δυο τους χώρισαν τον Ιούνιο του 2019. Είναι παντρεμένος από το 2021 με την Riko Shibata, ηθοποιό από την Ιαπωνία.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS