LIFESTYLE

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ακύρωσε τις εμφανίσεις της με τον Διονύση Σαββόπουλο - Τι συνέβη

Έλενα Τσιακούπη

Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο Διονύσης Σαββόπουλος θα παρευρεθεί σε Φεστιβάλ στο Ηρώδειο για να ερμηνεύσει τραγούδια συνδεδεμένα με τη Μεταπολίτευση και την κατάκτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων, απόψε Δευτέρα 8/7, αλλά και αύριο Τρίτη 9/7.

Μαζί του στις εμφανίσεις αυτές θα είχε κανονικά την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Μανώλη Μητσιά, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Γιώργο Νταλάρα και την Μαρία Φαραντούρη, η ωστόσο η πρώτη, όπως αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χρειάστηκε να ακυρώσει την συμμετοχή της.

Η ανακοίνωση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη για την ακύρωση των εμφανίσεών της
Δυστυχώς η τραγουδίστρια διαγνώστηκε ξανά με κορωνοϊό και δεν θα μπορέσει να βρεθεί πάνω στη σκηνή μαζί με τους υπόλοιπους. Παρόλα αυτά, η συναυλίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά. «Ο κόβιντ ξαναχτύπησε - για την ακρίβεια με ξαναχτύπησε - και έτσι δεν θα μπορέσω να είμαι στο πλευρό του Διονύση Σαββόπουλου σήμερα και αύριο στο Ηρώδειο. "Η πλατεία" όμως θα' ναι "γεμάτη με το νόημα που' χει κάτι απ' τις φωτιές". Τυχεροί όσοι θα ζήσουν "τη δική μας μεταπολίτευση" στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού», έγραψε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου έσπευσε να της στείλουν τα περαστικά τους.

READ MORE

LATEST NEWS