LIFESTYLE

Aντώνης Ρέμος: Η πρώτη συναυλία μετά την έρευνα φοροδιαφυγής - «Είμαι όρθιος γιατί...»

Lifenews

«Στη ζωή να μην φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές»

Ο Αντώνης Ρέμος στην αποψινή του συναυλία στο κατάμεστο Κατράκειο θέλησε με το καλησπέρα να στείλει το πρώτο του μήνυμα για τη δύσκολη αυτή περίοδο που περνάει αφού ερευνάτε για φοροδιαφυγή, εικονικά τιμολόγια και ξέπλυμα χρήματος 1.800.000 ευρώ. 

Στην πρώτη του συναυλία μετά την περιπέτεια που βιώνει με το που εμφανίστηκε στη σκηνή και είπε το πρώτο τραγούδι είπε: «Καλησπέρα σας, καλησπέρα σε όλους. Καλώς ήρθατε! Είστε καλά; Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ όμορφα που ειδικά απόψε θα τραγουδήσω για εσάς. Δεν έχω να πω πολλά λόγια, ό,τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει. Θα σας πω μόνο μία κουβέντα, στην ζωή να μην φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές.

Μέσα από αυτά παίρνουμε δύναμη. Αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί, απλά να αντέξετε. Έτσι λοιπόν, σε όλους εσάς, σάς λέω μόνο ότι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας, που τα χειρότερα είναι τα προβλήματα υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αν είμαστε όρθιοι. Αν είμαστε όρθιοι, μην φοβόσαστε τίποτα. Και απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας. Είστε όλοι απόψε εδώ, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι. Και είμαι όρθιος γιατί εσείς με αγαπάτε και με στηρίζετε και αυτό δεν αλλάζει».

READ MORE

LATEST NEWS