LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος από το MEGA - «Κράτα γερά κορίτσι μου και...»

Lifenews

Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής 5/7 ανακοίνωσε όχι μόνο το τέλος της από το MEGA αλλά γενικά το τέλος της από την τηλεόραση. Η παρουσιάστρια στο φινάλε της Ελένης, συγκινημένη ανέφερε πως "σβήνει το λαμπάκι της και δεν θα ξαναμπεί".

Από την αρχή της εκπομπής άλλωστε αποχαιρετούσε έναν έναν τους συνεργάτες της μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες μιλώντας με τα πιο όμορφα λόγια για το ταξίδι τριών χρόνων στο μεγάλο κανάλι.

Μετά το τέλος της εκπομπής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποζάροντας για τελευταία φορά στο πλατό, που τη συντρόφευσε για τρία ολόκληρα χρόνια. Με συγκίνηση είδαμε την παρουσιάστρια να κοιτάζει το στούντιο που αποτέλεσε δεύτερο σπίτι για εκείνη.

Κάτω από αυτή την ανάρτηση λοιπόν έγινε χαμός από τα δεκάδες σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, με μερικούς από αυτούς μα είναι τηλεθεατές της εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ανάμεσα στα σχόλια είδαμε και αυτό της Ναταλίας Γερμανού.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την Ελένη Μενεγάκη
«Σε περιμένει η θάλασσα ο ήλιος ο έρωτας και τα παιδιά σου! Παίζει να σαι η μόνη που η απουσία σου θα ναι εξίσου ηχηρή με την παρουσία σου. Θα μου λείψεις. Καλό καλοκαίρι πεντάμορφη», σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA.

Η Ελένη Μενεγάκη η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media τους τελευταίους μήνες, έσπευσε να απαντήσει στην συνάδελφο και φίλη της, με την οποία κρατάνε επαφές. «Ναταλία μου τα λόγια αυτά κρατάω στην καρδιά μου Κρατά γερά κορίτσι μου και καλή συνέχεια στον αγώνα της τηλεοπτικής αρένας!», απάντησε η παρουσιάστρια και είναι έτοιμη να ετοιμάσει βαλίτσες για να ταξιδέψει στην όμορφη Άνδρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

READ MORE

LATEST NEWS