LIFESTYLE

Μαρίνα Σάττι-Εφη Θώδη: Συμφιλιώθηκαν πάνω στη σκηνή μετά τη διαμάχη τους

Lifenews

«Μαρίνα Σάττι, σ'αγαπώ»

Μια... συμφιλίωση πάνω στη σκηνή είχαν η Μαρίνα Σάττι και η Εφη Θώδη έπειτα από τη διαμάχη που είχαν πριν λίγους μήνες.

Η Μαρίνα Σάττι εχθές πραγματοποίησε τη δεύτερη sold out συναυλία της στη Τεχνόπολη των Αθηνών με την ίδια να επιφυλάσσει μία έκπληξη στους θεατές που γέμισαν τον συναυλιακό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η 37χρονη τραγουδίστρια ερμήνευε το τραγούδι της «Mixtape», η Εφη Θώδη ξάφνιασε το κοινό κάνοντας μια guest εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η αηδός που έχει διαπρέψει μέσα από το παραδοσιακό τραγούδι τραγούδησε μερικές από τις viral επιτυχίες της και προκάλεσε πραγματικό χαμό.

Στη συνέχεια οι δυο τραγουδίστριες αγκαλιάστηκαν, με τη Μαρίνα Σάττι να λέει: «Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας, αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί είστε είδωλο».

«Μαρίνα Σάττι σ' αγαπώ» απάντησε η Έφη Θώδη με την τραγουδίστρια να απαντά: «Είστε έμπνευση σε όλα και σας αγαπάμε πάρα πολύ».

Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα της Εφης Θώδη, η οποία όταν είχε κυκλοφορήσει το «Ζάρι», η ελληνική συμμετοχή για το διαγωνισμό της Eurovision το είχε χαρακτηρίσει «γατοξέρασμα» προκαλώντας μία άτυπη κόντρα που όπως φαίνεται λύθηκε στη σκηνή.

@emmanouil Η Marina Satti και η Εφη Θώδη τα βρήκαν ❤️❤️ #marinasatti #mpesfypgamw #greektiktok #efithodi ♬ πρωτότυπος ήχος - Emmanouil
 

Όπως ήταν φυσικό η σκηνή αυτή έγινε γρήγορα viral με δεκάδες βίντεο να κυκλοφορούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

READ MORE

LATEST NEWS