LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα: Μεγαλώνει η οικογένειά της - Αποκάλυψε με ένα βίντεο το φύλο του μωρού

Lifenews

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το gender reveal party

 

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Ελένη Φουρέιρα και την οικογένειά της, καθώς αυτή θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Ενάμιση χρόνο μετά τον ερχομό του γιου της τραγουδίστριας στη ζωή της και του Αλμπέρτο Μποτία, έγινε γνωστό πως άλλο ένα μωράκι θα μεγαλώσει δίπλα στον μικρό Ερμή, όπως βαφτίστηκε πριν από μερικές ημέρες.
 
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το gender reveal party που διοργάνωσαν για τον αδερφό της, Γιώργο, και την σύντροφό του, η οποία είναι έγκυος.
 
Αυτό είναι το φύλο του μωρού του αδερφού της Ελένης Φουρέιρα

Επέλεξαν να κάνουν το party σε εξωτερικό χώρο, τον οποίο είχαν στολίσει με ροζ και γαλάζια μπαλόνια και στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η σύζυγος του Γιώργου σπάει το μεγάλο μπαλόνι και πετάγονται μπλε κομφετί, αποκαλύπτοντας πως περιμένουν αγοράκι.

Τα χαμόγελα έσκασαν στα πρόσωπά τους και η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά για το νέο μέλος: «Με το καλό το νέο μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας», ενώ ένα στιγμιότυπο δημοσίευσε στο προφίλ της και η μία από τις δύο αδερφές της Ελένης Φουρέιρα, η Ιωάννα. Η δεύτερη αδερφή ονομάζεται Μαργαρίτα και το καθένα από τα αδέρφια της έχει πλέον φτιάξει τη δική του οικογένεια.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS