LIFESTYLE

Μελίνα Νικολαΐδη: Μετά τον χωρισμό της, συνόδευσε τον πατέρα της στη Γερμανία για το Euro 2024

Lifenews

Στη Γερμανία βρίσκεται αυτές τις μέρες η 20χρονη Μελίνα Νικολαΐδη, έχοντας ακολουθήσει τον πατέρα της, Ντέμη ως εκεί στο πλαίσιο διεξαγωγής του Euro 2024.

Φέτος συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro από την Εθνική Ελλάδας και ο Ντέμης Νικολαΐδης όπως και ο Άγγελος Χαριστέας, δυο από τα χρυσά παιδιά εκείνης της εποχής, ανέλαβαν τον σχολιασμό κάποιων από τα παιχνίδια που διεξάγονται στη Γερμανία φέτος.

Έτσι, προφανώς η 20χρονη καλλονή είδε όλο αυτό ως μία ευκαιρία να κάνει και τουρισμό στη Γερμανία και να γνωρίσει τις όμορφες γωνιές της χώρας, απολαμβάνοντας συγχρόνως και στιγμές με τον πατέρα της.

ntemis-nikolaidis.jpg

Η Μελίνα μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο όπου βρέθηκε μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές.

Photo-by-@melina.nikolaidi-on-July-20-2022..jpg

Όλα αυτά, μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη με τον οποίο ήταν αχώριστοι για περίπου δύο χρόνια.

1719732051644-68455463-melina-nikolaidi.jpg

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του λόγω του χάσματος που υπήρχε ανάμεσά τους, εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που τους χώριζε.

«Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα» ακούστηκε στην εκπομπή Happy Day από τα χείλη της Τίνας Μεσσαροπούλου.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS