LIFESTYLE

Γιώργος Μαζωνάκης: Σπάει τη σιωπή του για το θέμα της διαμάχης με την αδελφή του

Lifenews

Το τηλεφώνημα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως ξεκαθάρισε στη συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής, η υπόθεση με την αδελφή του είναι πολύ πιο μεγάλη από αυτά που έχουν διαρρεύσει στα media.

Σε ερώτηση για το πώς είναι τώρα οι σχέσεις του με την αδελφή του και την μητέρα του: «Θα προσπαθήσω να τους σκέφτομαι με αγάπη – με δυσκολία αυτό – αλλά πιστεύω θα έρθει κι αυτός ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Αν η ζωή, ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί, θα σε πάνε εκεί. Εγώ θέλω να κρατήσω τι καλές μου αναμνήσεις, όσον αφορά τους γονείς μου και τις αδελφές μου που αγαπώ.Από εκεί και πέρα, να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν, δεν θα πω παραπάνω», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Γιώργος Μαζωνάκης – Το τηλεφώνημα από την αδελφή του, Βάσω

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το εάν υπήρξε επικοινωνία μετά το εξώδικο που απέστειλε ο τραγουδιστής στην αδελφή του: «Είναι δυνατόν να μη με έχει πάρει; Εννοείται μου τηλεφώνησε. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορώ να είμαι υπόλογος για κάτι, και δεν απολογούμαι, απολογείται αυτός που είναι ένοχος. Εγώ δεν έχω να απολογηθώ – ούτε για τη ζωή μου – ούτε για αυτό που συμβαίνει».

Σε σχόλια που ακολούθησαν για την περιουσία του: «Χαίρομαι που έχετε την εντύπωση ότι έχω βγάλει πολλά χρήματα», είπε όλο νόημα ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Μιλάμε για μια οικονομική καταστροφή;» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου. «Καταστροφή δεν θα το έλεγα διότι δε με αφήνει ο Θεός να καταστραφώ», απάντησε ο Γιώργος Μαζωνάκης. 

READ MORE

LATEST NEWS