ΖΏΔΙΑ

Αυτό το ζώδιο εκνευρίζεται πολύ πιο εύκολα από τα άλλα

Lifenews

Τα αίματα ανάβουν γρήγορα για όσους ανήκουν σε αυτό

Είναι φυσικό να διαφωνούμε κατά καιρούς, αλλά μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Θα ξεκινήσουν μια έντονη πολιτική συζήτηση σε ένα οικογενειακό δείπνο ή θα ειρωνευτούν έναν φίλο τους επειδή έκανε κάτι όπως ήθελε και όχι όπως του είπαν.

Παρθένος

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδι δεν μπορούν να δεχτούν τίποτα λιγότερο από την τελειότητα. Και δεν θα διστάσουν να τσιγκλίσουν τον άλλο μέχρι να φέρουν τα πράγματα εκεί που τα θέλουν. Διαφωνούν με έναν πολύ ψυχρό τρόπο που μπορεί να μοιάζει εκφοβιστικός. Ξέρουν πώς να προκαλέσουν κάποιον μηδενίζοντας τις ανασφάλειές του και τελικά να επιμείνουν στη θέση τους, δίχως να σκεφτούν τίποτε άλλο.

Δίδυμοι

Μπορεί να είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο, αλλά η φλύαρη, γρήγορη σκέψη τους τούς οδηγεί συχνά στο να ξεγελούν τους ανθρώπους. Οι Δίδυμοι έχουν μια απίστευτη ικανότητα να συνδέουν σημεία επί τόπου, χάρη σε όλες τις άχρηστες πληροφορίες που ως δια μαγείας αποθηκεύονται στο μυαλό τους. Δεν θα διστάσουν να κουτσομπολέψουν ή να μοιραστούν τα νέα άλλων, μόνο και μόνο για να ξεκινήσουν μια διαφωνία – την οποία θέλουν και να κερδίσουν, γι’ αυτό και δεν σταματούν να σκέφτονται επιχειρήματα.

Υδροχόος

ΟΙ Υδροχόοι είναι οι πιο έξυπνοι του ζωδιακού κύκλου. Λόγω της ευστροφίας τους δυσανασχετούν όταν πρέπει να μοιράζονται απόψεις και ιδέες με άτομα που ανήκουν στο ίδιο επίπεδο διανοητικά. Όταν πιστεύουν σε κάτι, είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξουν γνώμη. Είναι τρομεροί αντίπαλοι, παραθέτοντας πάντα τις απόψεις των ειδικών και έρχονται οπλισμένοι με έρευνες για να υποστηρίξουν τα επιχειρήματά τους. Δεν θα σας αφήσουν να ξεφύγετε από τη συζήτηση μέχρι να σας πείσουν να συμφωνήσετε με εκείνους.

Λέων

Οι Λέοντες έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Για αυτά, το πάρτι δεν αρχίζει μέχρι να μπουν στο δωμάτιο – αυτή η ανωτερότητα τους κάνει να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένας καλύτερος από αυτούς. Περιμένουν από τους άλλους να τους θαυμάζουν χωρίς να τους αμφισβητούν και παίρνουν προσωπικά τη στιγμή που κάποιος θα τους φέρει αντίρρηση. Αν διαφωνήσετε μαζί τους και τους φερθείτε με ασέβεια δεν θα διστάσουν να σας δείξουν τα δόντια τους. Θα αδιαφορήσουν για το ποιος είναι γύρω τους και ίσως να το προτιμήσουν, ώστε να δουν όλοι την υπεροχή τους.
Θα σας βάλουν στη θέση σας και δεν θα τους ενδιαφέρει ποιος είναι τριγύρω για να το δει. Στην πραγματικότητα, ακόμα καλύτερα αν υπάρχει κοινό.

Κριός

Οι Κριοί είναι γεννημένοι ανταγωνιστές. Τους αρέσει να είναι επικεφαλής και σπάνια παραδέχονται την ήττα τους. Με κυβερνήτη τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου, οι Κριοί σας δίνουν την αίσθηση ότι περπατάτε πάνω σε σπασμένο γυαλί όταν διαφωνούν μαζί σας. Ακόμα κι αν έχετε 100% δίκιο, ξέρετε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί με το πώς θα παρουσιάσετε τη δική σας πλευρά του επιχειρήματος – διαφορετικά, θα μπορούσε εύκολα να τους πυροδοτήσει σαν ωρολογιακή βόμβα. Μάλιστα, θα συνεχίσουν μια διαφωνία για ημέρες, μέχρι τελικά να παραδεχτείτε πως έχουν δίκιο.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS