PEOPLE

Πρωταγωνίστρια του Pornhub με τις περισσότερες προβολές απάντησε στο αιώνιο ερώτημα

Lifenews

Μετράει το μέγεθος;

«Το μέγεθος μετράει;» είναι το διαχρονικό ερώτημα που βασανίζει τους περισσότερους άντρες, στις συζητήσεις ερωτικού περιεχομένου που κάνουν.

Την απάντηση στο «καυτό» αυτό ερώτημα έρχεται να δώσει μια πρωταγωνίστρια του Pornhub.

Ο λόγος για την Autumn Falls, η οποία έχει τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου. Το 2019, η 23χρονη ήταν η κορυφαία νεοεισερχόμενη στο Pornhub.

Κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής της στην εκπομπή Raw Talk στο YouTube, η σταρ των ταινιών για ενήλικες, μίλησε για την καριέρα της, τις σχέσεις της και την αυτοπεποίθησή της.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το αν το μέγεθος στο ανδρικό μόριο παίζει ρόλο ή όχι. Η απάντηση της ήταν η εξής: «Και ναι και όχι. Νομίζω ότι μεγάλο ρόλο παίζει πώς χρησιμοποιεί κάποιος το μόριό του».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής συνέχισε: «Προφανώς είναι κάτι που το ακούς πολύ. Τα κορίτσια λένε ''δεν μετράει πάντα το μέγεθος, είναι σημαντικό αλλά όχι τόσο όσο ο τρόπος που το χρησιμοποιείς», με την 23χρονη πρωταγωνίστρια να συμφωνεί.

Η Autumn Falls δεν είναι η μοναδική πρωταγωνίστρια που δεν ασχολείται με το μέγεθος. Το 2022, η θρυλική Lisa Ann είχε μιλήσει σε ένα podcast για το συγκεκριμένο ζήτημα. «Όσον αφορά το μικρό μόριο, οι άνδρες πρέπει να καταλάβουν ότι οι γυναίκες νοιάζονται γι αυτό πολύ λιγότερο από ότι νομίζουν».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

READ MORE

LATEST NEWS