ΖΏΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν είναι διατεθειμένα να κάνουν θυσίες για την αγάπη

Lifenews

Ελπίζουν σε μια σχέση που δεν απαιτεί επώδυνους συμβιβασμούς

Πολλοί από εμάς τείνουν να πιστεύουν ότι η αγάπη και οι θυσίες πάνε χέρι-χέρι καθώς οι άνθρωποι συναντούν εμπόδια στο κοινό τους ταξίδι. Έτσι, από μια ενοχλητική συνήθεια που πρέπει να εγκαταλείψετε ή τη μετακόμιση σε μια νέα πόλη για να είστε με το ταίρι σας, υπάρχουν διάφορα είδη καταστάσεων που απαιτούν συμβιβασμό. Ωστόσο, ορισμένα ζώδια αναζητούν μια ανώτερη μορφή αγάπης που ελπίζουν ότι μπορεί να είναι απαλλαγμένη ακόμη και από τον παραμικρό πόνο ή θυσία.

Ταύρος

Οι Ταύροι τείνουν να είναι αφοσιωμένοι εραστές που θα μετακινούσαν με χαρά βουνά για τον σύντροφο της ζωής τους. Αυτά τα άτομα εκτιμούν βαθιά τη σταθερότητα και ελπίζουν σε μια σχέση που προσφέρει ασφάλεια χωρίς την αναστάτωση των θυσιών. Για παράδειγμα, δεν θέλουν να βρεθούν σε μια θέση όπου θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ του συντρόφου τους και των γονιών τους.

Θα δίσταζαν επίσης να δώσουν προτεραιότητα στον εραστή τους έναντι των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Ως εκ τούτου, αναζητούν μόνο έναν έρωτα όπου και οι δύο σύντροφοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για θυσίες που θα μπορούσαν να διαταράξουν την αίσθηση της ασφάλειάς τους.

Ζυγός

Καθώς οι Ζυγοί είναι άτομα που δεν αρέσκονται στις δεσμεύσεις, αναζητούν την ισορροπία και την αρμονία σε μια σχέση και συνεργασία. Έτσι, όταν τελικά συναντούν το ταίρι τους, προσπαθούν να χτίσουν μια αγάπη χωρίς συγκρούσεις ή προσωπικές θυσίες. Εξάλλου, είναι διπλωμάτες και προτιμούν να αποφεύγουν κάθε αψιμαχία.

Δεν μπορούν ποτέ να ζητήσουν από το ταίρι τους να παραιτηθεί έστω και από κάτι απλό που αγαπά. Δεν θα ζητούσαν από τον εραστή τους να αποφύγει να βλέπει φίλους του ή να αλλάξει μια συνήθεια για χάρη τους. Το μόνο που επιθυμεί αυτό το ζώδιο του αέρα είναι ένα ειρηνικό ειδύλλιο όπου και οι δύο σύντροφοι είναι φυσικά συγχρονισμένοι, μειώνοντας την ανάγκη για μεγάλους συμβιβασμούς.

Υδροχόος

Από όλα τα ζώδια, οι Υδροχόοι είναι ίσως εκείνοι που φημίζονται περισσότερο για την ανεξαρτησία τους. Έτσι, η ιδέα μιας σχέσης που απαιτεί μεγάλες θυσίες μπορεί να τρομάξει και μερικές φορές να αποθαρρύνει τους Υδροχόους. Όταν φαντάζονται την τέλεια σχέση, θέλουν έναν σύντροφο που να σέβεται την ατομικότητά τους. Από πλευράς τους, βγαίνουν από το δρόμο τους για να ανταποδώσουν την αγάπη τους στο ταίρι τους μέσα από μια σειρά μικρών συμβιβασμών. Είτε πρόκειται για την επιλογή μιας ταινίας που θα παρακολουθήσουν μαζί, είτε για τη λήψη αποφάσεων που αλλάζουν τη ζωή τους ως ζευγάρι, οι Υδροχόοι θα τα κάνουν όλα χέρι-χέρι με το ταίρι τους. Συνήθως παίρνουν τέτοιες αποφάσεις με την ελπίδα να ενδυναμώσουν τον δεσμό.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS