LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας: Απαντά για τις φωτογραφίες με τη Μαρία Αντωνά στο σκάφος - Δείτε βίντεο

Lifenews

«Δεν ήταν δικό μου το σκάφος»

Στις φωτογραφίες του με τη Μαρία Αντωνά πάνω στο σκάφος αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα του «Πρωινού». Αφορμή τα σχόλια που έγιναν από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι το εν λόγω σκάφος δεν είναι ιδιοκτησίας του, αλλά ανήκει στον καλό του φίλο Σπύρο Λάζαρη, τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Ευαγγελίας Αραβανή.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Κι επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση σε άλλες εκπομπές… Τι να κάνουμε τώρα… Παίζουμε και σε άλλες εκπομπές για το περιβόητο σκάφος, για το αν είναι δικό μου ή δεν είναι. Για το περιβόητο σκάφος που βγήκαν κάποιες φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, είναι το σκάφος του φίλου μου του Σπύρου του Λάζαρη. Δεν πήγα βόλτα, απλώς επειδή το ξενοδοχείο του που πήγα για μία ημέρα, δεν είχε ξαπλώστρες και δεν βρήκα ξαπλώστρα να ξαπλώσω. Και επειδή εγώ πήγα σαν φίλος και όχι σαν πελάτης, πήγα και κάθισα στο σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο και δεμένο στην προβλήτα. Δεν είναι δηλαδή ότι πήγα με σκάφος και έφυγα με σκάφος. Δεν μπήκα στον πειρασμό να το πάρω, γιατί είχε 6 μποφόρ».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

 

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS