LIFESTYLE

Μαρία Μπέη: H «εξαφάνιση» από το Instagram, η τελευταία δημόσια εμφάνιση και η σημερινή της ζωή

Lifenews

Το MasterChef 2024 ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή Λευτέρη Ζαφειρόπουλου και εμείς αναρωτιόμαστε τι κάνει σήμερα η μεγάλη νικητρια του MasterChef 2023 Μαρία Μπέη.

Η Μαρία Μπέη φαίνεται να έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή και την εμφάνισή της.

Η νικήτρια της προηγούμενης σεζόν, ξεκίνησε δυναμικά τις συνεργασίες στο Inastagram αλλά η τελευταία της ανάρτηση έγινε τον Ιανουάριο του 2024. Πριν από 36 περίπου εβδομάδες σταμάτησε και ο σύντροφός της Δημήτρης Μπέλος να ανεβάζει υλικό στον προσωπικό του λογαριασμό.

Όπως θα δείτε έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της σε ένα ζεστό καστανό με μεγαλύτερο μήκος και η φιγούρα της είναι πιο λεπτή και fit.

«Η μοναδική στιγμή που πραγματικά λύγισα και στεναχωρήθηκα πολύ, ήταν με το bullying που δέχθηκα για την εμφάνισή μου, για την ψεύτικη βλεφαρίδα και το eyeliner. Ήταν σεξιστικά και υπερβολικά τα σχόλια από κάποιους παίκτες. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες», είχε πει η Μαρία σε συνέντευξη της.

Η τελευταία της ανάρτηση στο instagram

 

 

«Κορίτσια ξέρω ότι πολλές εδώ μέσα έχετε κόμπλεξ με την εμφάνισή σας, αλλά μια μέρα θα τα αφήσετε πίσω...αρκεί να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως είναι. Όλες είμαστε μοναδικές».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού:

Το πρόβλημα με την υγεία της:

 

 

Είχα από μικρή ευαισθησία στα αυτιά μου και πάθαινα ωτίτιδα το καλοκαίρι στο μπάνιο, όπως όλα τα παιδάκια. Στο παιχνίδι με έπιασε πόνος στο αυτί και δυνάμωσε μια μέρα πριν τον τελικό, δεν άντεξε το καημένο το αυτί με όλα αυτά που είχε ακούσει και έσπασε (γέλια). Έκανα ένα μικρό χειρουργείο και τώρα όλα καλά…

Πηγή: gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS