LIFESTYLE

Αντρέας Γεωργίου: Ερωτευμένος στη θάλασσα με τη Σιμώνη Χριστοδούλου - Νέα κοινή ανάρτηση με τους μελλόνυμφους

Lifenews

Ο Ανδρέας Γεωργίου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στη Ρόδο μαζί με τη σύντροφό του και μέλλουσα σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις διακοπές του λίγους μήνες πριν από τον γάμο τους.

Την Κυριακή 23/6 ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους το πόσο ευτυχισμένος είναι στο πλευρό της Σιμώνης.

Να πούμε εδώ, πως το ζευγάρι κρατάει χαμηλό προφίλ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα μετά την ανακοίνωση του γάμου τους, βλέπουμε και τους δύο να είναι πιο άνετοι με τη δημοσιότητα και έτσι κάνουν πιο συχνά κοινές αναρτήσεις στα social media .

Η νέα φωτογραφία του Ανδρέα Γεωργίου με τη σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου
«Το καλοκαίρι μου», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82)

Σε πρόσφατη συνέντευξη του Ανδρέα Γεωργίου στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα είχε μιλήσει για τον γάμο του και την σύντροφό του: «Περίμενα να με ρωτήσεις κάτι. Αυτό το διάστημα με προσέγγισαν πολλοί συνάδελφοί σου από τον χώρο και δεν θέλησα να μιλήσω γιατί ήταν κάτι που να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, δεν περίμενα ότι θα μείνει κρυφό. Επειδή δεν το έλεγξα εγώ για να ειπωθεί ή να συζητηθεί, θέλησα να μην μιλήσω και δεν θα μιλήσω κιόλας.

Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και χαίρομαι πολύ για αυτό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό, νιώθω ότι το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται»

READ MORE

LATEST NEWS