LIFESTYLE

Επέτειος γάμου για Κύπριο τραγουδιστή - Έκανε δώρο καινούργιο διαμέρισμα στη γυναίκα του

Lifenews

Ένα δώρο έκπληξη

Ο Λούκας Γιώρκας και η αγαπημένη του, Βασιλική Σαλαμπάση, πριν από λίγες ημέρες γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο το 2023 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά, με ελάχιστους φίλους και συγγενείς στο πλευρό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, ο Λούκας Γιώρκας ετοίμασε μια ξεχωριστή βραδιά για τη σύζυγό του, προκειμένου να γιορτάσουν την επέτειό τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, στο οποίο μάλιστα, εμφανίζεται και ο ίδιος κάθε Πέμπτη. Εκεί λοιπόν, ο Λούκας Γιώρκας της έκανε έκπληξη και της έδωσε τα κλειδιά από το καινούργιο του διαμέρισμα

Πλέον το ζευγάρι νιώθει έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, καθώς και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς.

«Η επιτυχία και η ευτυχία είναι καταστάσεις που χτίζονται. Είμαι σε αυτή τη φάση οικοδόμησης. Διανύω μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή μου, γιατί πραγματικά νιώθω ότι δε μου λείπει τίποτα. Και δε μιλάω για υλικά πράγματα αλλά για την πληρότητα που αισθάνομαι μέσα μου. Μένω μαζί με τη σύντροφό μου στην Αθήνα και σχεδιάζουμε να περάσουμε μαζί όλα τα στάδια μιας σχέσης. Γάμο, παιδιά, οικογένεια, πάντα με τη βοήθεια του Θεού», είχε δηλώσει ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην εφημερίδα Real life.

Να θυμίσουμε πως ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική Σαλαμπάση γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια μέσω κοινής παρέας, σύντομα όμως, η σχέση τους εξελίχθηκε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο που οδήγησε στον γάμο.

 

READ MORE

LATEST NEWS