LIFESTYLE

Έξαλλος ο Γαβαλάς: «Εσύ μίλα για την εκκλησία κι άσε να μιλήσω εγώ για τη φυλακή»

Lifenews

«Μην σας πω τι γίνεται μέσα στην εκκλησία»

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε τη φυλάκιση του Απόστολου Λύτρα στην πτέρυγα VIP.

Ο σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Επί Τόπου» και αρχικά, ανέφερε: «Λυπάμαι τους σωφρονιστικούς, που κάποιοι είναι φανταστικοί άνθρωποι και πρέπει να διαχειριστούν αυτό που η κοινωνία δεν το εξασφαλίζει. Έκανα ένα γύρισμα στις φυλακές και είδα το ίδιο και χειρότερο, μετά από δέκα χρόνια που είχα να πατήσω. Αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν, θα ξανακάνουν».

Τότε, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καραγιάννης, ο οποίος συμμετείχε επίσης, στην κουβέντα, του είπε: «Μην ακυρώσουμε και τον σωφρονισμό Λάκη Γαβαλά».

Εκνευρισμένος τότε, ο σχεδιαστής του απάντησε: «Μη μιλάς και για αυτό. Μιλάς για την εκκλησία, άσε να μιλήσω εγώ για τη φυλακή. Εσύ πήγαινε να ψάξεις να δεις τι πλήρωνα στο κράτος και να δεις τι χάνει, γιατί οι νόμοι και οι βλακείες του είναι άλλα ντ’ άλλων. Κάντε κέντρα που μπορούν να σωφρονίζονται οι άνθρωποι. Η Εκκλησία μην σας πω τι γίνεται εκεί μέσα. Αφήστε τα».

«Οι πνευματικοί βοηθούν τον κόσμο», του είπε τότε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε: «Το θέμα είναι ότι οι φυλακές και οι εκκλησίες ασχολούνται με άλλα πράγματα. Συναντήσεις απόρων ανθρώπων που κανονικά δεν θα πρέπει. Δεν θα κάθομαι να αναλύω εγώ αυτά τα πράγματα».

Δείτε βίντεο

READ MORE

LATEST NEWS