LIFESTYLE

Γιάννης Σπαλιάρας: «Σώμα και Σπαλιάρας νομίζω υπάρχει μια ταύτιση»

Lifenews

Είμαι 49 ετών και δεν έχω άσπρη τρίχα στο μαλλί μου

Για την ενασχόλησή του με τη γυμναστική, τα μυστικά του αλλά και για το έχει υπάρξει καλοπληρωμένος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Στο μυαλό μας, το όνομα Σπαλιάρας είναι ταυτισμένο με ένα θεϊκό κορμί και η αλήθεια είναι πως αυτό δεν το έχει φτάσει κανείς.

Σώμα και Σπαλιάρας νομίζω υπάρχει μια ταύτιση. Ευχάριστο είναι αυτό. Η γυμναστική ήταν πάντα μια διέξοδος για μένα. Ποτέ δεν πήγα στην προπόνηση με βαριά καρδιά, το έκανα με κέφι. Ότι είμαι 49 ετών και δεν έχω άσπρη τρίχα στο μαλλί μου, δεν είναι κάτι που περνούσε από το χέρι μου, είναι και θέμα DNA. Κάποια πράγματα λοιπόν τα έχω δουλέψει και άλλα είναι θέμα τύχης. Είναι ωραίο πράγμα που άντρες και γυναίκες μου λένε ότι με παρακολουθούν και τους παρακινώ να ασχοληθούν με τη γυμναστική.

Η συμβουλή που θα έδινες στο κοινό που σε ακολουθεί;

Δεν είμαι υπέρ της δίαιτας. Καλό είναι όλοι να γυμνάζονται όλο τον χρόνο. Συνήθως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες παθαίνουν ένα αμόκ το Μάιο και τρέχουν στους διατροφολόγους. Τελευταία στιγμή δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Καλό είναι να μπουν σ’ αυτήν τη διαδικασία όλο το χρόνο. Επίσης, αν μπεις σε αυτό το τρυπάκι δεν είναι και τόσο δύσκολο. Στην αρχή είναι λίγο άβολο. Μετά γίνεται τρόπος ζωής. Για μένα είναι τρόπος ζωής, δεν μπορώ να μην πάω. Είναι ένας ωραίος εθισμός που έχω η γυμναστική.

Μπορείς να πεις ότι είσαι από τους καλοπληρωμένους στον χώρο της δουλειάς σου σήμερα;

Στις δύο παραγωγές που έκανα στο εξωτερικό ως ηθοποιός, στο Ιράν και στο Μεξικό οι αμοιβές που πήρα ήταν αντίστοιχες της παραγωγής τους. Δηλαδή πάρα πολύ καλές, χωρίς να θέλω να αναφερθώ με λεπτομέρειες σε νούμερα και ποσά.

Πηγή: Περιοδικό 'Λοιπόν'

READ MORE

LATEST NEWS