LIFESTYLE

Γαλάτεια Βασιλειάδη για Γιώργο Παπαδόπουλο: «Αγαπάω το χιούμορ του. Είναι ωραίο να γελάμε μέσα στην ημέρα»

Lifenews

Tο «Just the 2 of us» ανανέωσε τη σχέση τους

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι μαζί στη ζωή, αλλά και στο φαντασμαγορικό J2US.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του σε πρόσφατη συνέντευξή τους εξήγησαν πώς η κοινή συμμετοχή τούς στο «Just the 2 of us» ανανέωσε τη σχέση τους και τους έδωσε μια διέξοδο από τη ρουτίνα του γάμου.

Η ζωντάνια τους και η χαρά τους δεν κρύβονται. Εκείνος είναι πειραχτήρι, κάτι που εκείνη λατρεύει. «Αγαπάω το χιούμορ του. Είναι ωραίο να γελάμε μέσα στην ημέρα», δήλωσε η Γαλάτεια στη Realnews. Την απόφαση να συμμετάσχουν στο μουσικό σόου την έλαβαν από κοινού.

«Μου είχε γίνει πρόταση και άλλες δύο φορές αλλά φέτος επειδή θα ήμουν με τη σύζυγό μου, είπα αμέσως "ναι". Νιώθω άνετα, συνεννοούμαι μαζί της. Τις περισσότερες φορές...», λέει ο Γιώργος Παπαδόπουλος γελώντας. Εκείνη είχε πολύ άγχος. «Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι δεν τραγουδάω καθόλου. Στην αρχή τρομοκρατήθηκα, φοβήθηκα, αν δεν είχα τον Γιώργο δεν θα πήγαινα. Ο σύζυγός μου με κάνει να νιώθω άνετα», εξηγεί. Οι δυο τους είδαν την πρόταση σαν πρόκληση και σαν μια ευκαιρία να μείνουν μόνοι, μακριά από τη ρουτίνα.

«Αρχικά μας βοήθησε να μείνουμε μόνοι ως ζευγάρι, χωρίς τα παιδιά. Ξαναζούμε λίγο τον έρωτά μας. Αυτό μας έχει κάνει καλό. Πάμε σπίτι πιο ήρεμοι και έτοιμοι να περάσουμε πιο όμορφα με τα παιδιά».

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης τους; «Η επικοινωνία. Σε μια σχέση πρέπει να « ακούς τον άλλον, να τον θαυμάζεις. Πριν από τη Γαλάτεια, ήμουν κατά του συμβιβασμού. Με τη Γαλάτεια κατανόησα ότι, για να επιβιώσεις μέσα σε μια σχέση, πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς», λέει ο Γιώργος και συνεχίζει: «Μου αρέσει που μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού σε δευτερόλεπτα και να με επαναφέρει σε δευτερόλεπτα. Θα άλλαζα πιο πολλά πράγματα στον εαυτό μου, παρά στη Γαλάτεια». Εκείνη, από την πλευρά της, τονίζει: «Δίνουμε χρόνο και χώρο ο ένας στον άλλον. Με αφήνει και τον αφήνω να περνάμε χρόνο με τους φίλους μας ξεχωριστά και αυτό μας κάνει πιο αγαπημένους».

«Της έκανα πρόταση γάμου την ημέρα που γέννησε τον γιο μας, τον Άγγελο, πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι σπαστική και ψυχοπαθής με την καθαριότητα που για να προγραμματίσει τον γάμο και να τον οργανώσει, θα περάσουν 10 χρόνια», είχε πει ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Πολύ σύντομα απέκτησαν δύο παιδιά. Η ίδια είχε δηλώσει για τις εγκυμοσύνες της στο περιοδικό Ok: «Είναι αλήθεια ότι εξαιτίας των ορμονών είχα γίνει ευέξαπτη και ευσυγκίνητη. Με θυμάμαι να κλαίω με το παραμικρό, χωρίς να υπάρχει λόγος. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά, αλλά ταλαιπωρούμαι σωματικά γιατί κάνω εμετό τέσσερις με πέντε φορές την ημέρα».

Η Γαλάτεια έχει την δική της εταιρεία με παιδικά είδη, την οποία δημιούργησε όταν ήταν έγκυος στο δεύτερό της παιδί. Παράλληλα ασχολείται με το instagram και το Tik tok.

Πηγή: gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS