LIFESTYLE

Justin Timberlake: Ανησυχεί για την καριέρα του μετά τη σύλληψή του - Τι είπε ο ίδιος σε συναυλία του - Βίντεο

Lifenews

Αγχώνεται για την περιοδεία που έχει ξεκινήσει

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε λόγω της σύλληψης του λίγες μέρες πριν, ο Τζάστιν Τιμπερλέϊκ (Justin Timberlake), δηλώνει ότι φοβάται πως αυτό το περιστατικό θα στοιχίσει στην καριέρα του.

Ο αμερικανός τραγουδιστής έπειτα από τη σύλληψη του στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης φάνηκε αρκετά προβληματισμένος με τον ίδιο να αγχώνεται για την περιοδεία που έχει ξεκινήσει.

Μάλιστα, ένας από τους αστυνομικούς που ήταν στη σύλληψη του τραγουδιστή δήλωσε: «Τα πρώτα του λόγια ήταν "αυτό θα καταστρέψει την περιοδεία" κι εγώ τον ρώτησα "ποια περιοδεία;". Δεν είχα καταλάβει ποιος ήταν. "Την παγκόσμια περιοδεία"», μου είπε».

«Η σύλληψη του πλήγωσε τον εγωισμό του»
Ο Τίμπερλεϊκ ετοιμάζεται να εμφανιστεί σήμερα στο Σικάγο, ενώ αύριο έχει προγραμματισμένη συναυλία στο Madison Square Garden, με τις πηγές απο το περιβάλλον του να επιβεβαιώνουν οτι η περιοδεία του θα συνεχιστεί κανονικά, όμως ο ίδιος είναι αρκετά προβληματισμένος.

«Το άλμπουμ του δεν πήγε πολύ καλά και επίσης, δεν έχει κάποια πρόταση για κινηματογράφο. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η φήμη που επικρατεί για εκείνον στο Χόλιγουντ είναι πως είναι τρελός και πονηρός. Έχει επίσης, μεγάλο εγωισμό» τόνισε η πηγή. Κλείνοντας πρόσθεσε: «Η σύλληψή του πλήγωσε τον εγωισμό του».

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έκανε μια αναφορά στη σύλληψή του, κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

Η περιοδεία του τραγουδιστή ξεκίνησε από το Σικάγο και όπως ήταν αναμενόμενο, ο σταρ αναφέρθηκε στο περιστατικό που του συνέβη πρόσφατα, όταν συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρρεια μέθης στα Χάμπτονς.

Ενώ ήταν στη σκηνή του United Center, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ παραδέχτηκε μπροστά στο κοινό του ότι πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Ξέρω ότι καμιά φορά δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος για να αγαπάτε, αλλά ξέρω ότι το κάνετε έτσι κι αλλιώς», είπε ο σταρ πάνω στη σκηνή.

Πηγή: ethnos.gr/protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS