LIFESTYLE

Super Κική για Απόστολο Λύτρα: «Ήμουν και εγώ στα VIP του Κορυδαλλού, είναι στενάχωρο να ξέρεις ότι κινδυνεύεις»

Έλενα Τσιακούπη

Το πρώτο του βράδυ στη φυλακή πέρασε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας και συγκεκριμένα στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Η Super Κική με ένα νέο Instagram Story αποκάλυψε πως έχει βρεθεί και εκείνη στην λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών, ωστόσο δεν είναι τόσο ωραία όσο ακούγεται, μιας και είσαι τελείως απομονωμένος από τους άλλους κρατούμενους.

«Όσοι μου λέτε για τον Απόστολο Λύτρα ότι είναι στα VIP και θα έχει κλιματιστικό, ισχύει αυτό που λέτε. Θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Όμως σκέψου να είσαι στη φυλακή και να είσαι τελείως απομονωμένος, να προαυλίζεσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι είσαι μόνος σου, ότι είσαι μισητός. Είχα πάει και εγώ στα VIP, λόγω του ότι ήμουν ανήλικη και έπρεπε να μεταφερθώ από την Θήβα στον Κορυδαλλό για νοσοκομείο που έπρεπε να πάω και με είχαν βάλει στα VIP για έναν μήνα.

Εγώ μπορούσα να βγω στο προαύλιο με τους άλλους κρατούμενους αλλά έβλεπα την Βίκυ Σταμάτη πως ήταν που δεν μπορούσε να πάει με τις υπόλοιπες κρατούμενες και ήταν πάρα πολύ στενάχωρο το να ξέρεις ότι κινδυνεύεις και ότι δεν σε θέλουν μαζί τους. Οπότε το κλιματιστικό δεν είναι και κάτι χαρούμενο» αποκάλυψε η Super Κική.

READ MORE

LATEST NEWS