LIFESTYLE

Έλενα Παπαρίζου: Συγκινήθηκε παραλαμβάνοντας τιμητικό βραβείο στα MAD - Δείτε το βίντεο

Lifenews

«Τιμή μου που μου δίνεις αυτό το βραβείο»

Η Έλενα Παπαρίζου παρέλαβε συγκινημένη το τιμητικό βραβείο για την καριέρα της, στα MAD VMA, το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός έδωσε στην τραγουδίστρια το βραβείο και εκείνη χόρεψε μαζί του ένα απόσπασμα του «My Number One» για το οποίο είχαν συνεργαστεί όταν βγήκε το νικητήριο κομμάτι της Eurovision το 2005.

Δείτε το βίντεο:

«Δεν ξέρω πώς πρέπει να μιλήσω και τι να πω» είπε η Έλενα Παπαρίζου αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ποιον να πρωτοευχαριστήσω αλλά μιας και μου έδωσες εσύ (σ.σ. Φωκάς Ευαγγελινός) αυτό το όμορφο και τιμητικό βραβείο... Στα 25 χρόνια είναι και οι Antique μέσα αλλά στα 20 χρόνια, στα MAD VMA του 2004, που τραγούδησα το 'Αναπάντητες Κλήσεις' με τον Χρίστο Δάντη, εκεί σε γνώρισα. Είναι τιμή μου που μου δίνεις αυτό αλλά το πιο μεγάλο βραβείο μαζί σου, το σηκώσαμε για την πατρίδα μας ήταν της Eurovision και ήμασταν το dream team τότε.».

Στο τέλος, αφιέρωσε το βραβείο στους θαυμαστές της λέγοντας: «Ο απλός κόσμος είναι αυτός που επιλέγει τους καλλιτέχνες του. Σας αγαπώ πολύ παιδιά, ευχαριστώ».

READ MORE

LATEST NEWS