LIFESTYLE

Λελέ Γκόφα: Στο νοσοκομείο η σύντροφος του Στέλιου Ρόκκου - Στο πλευρό της ο τραγουδιστής

Lifenews

Με μία ανάρτηση στο instagram έγινε γνωστό την Τρίτη 18/6, πως η σύντροφος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα βρίσκεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύντροφο.

Η ανάρτηση έγινε από φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού και στη συνέχεια η Λελέ την κοινοποίηση στον δικό της λογαριασμό στο instagram. Όπως βλέπουμε, η Λελέ είναι χαμογελαστή, ντυμένη στα κόκκινα χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο που επισκέφτηκε το θεραπευτήριο.

Πριν από λίγο καιρό η Λελέ Γκόφα είχε βρεθεί ξανά το νοσοκομείο κάνοντας εκείνη τη φορά η ίδια ανάρτηση στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, πως το ζευγάρι έχει αποδείξει πως είναι μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα μιας και τα τελευταία χρόνια έχει ζήσει πολύ σημαντικές περιπέτειες.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Στέλιου Ρόκκου από το νοσοκομείο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του Στέλιου Ρόκκου στο Πρωινό Σουσού μίλησε για τις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του μαζί φυσικά με τη Λελέ Γκόφα λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του: «Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται μερικά πράγματα. Ένα θα πω. Τον τελευταίο καιρό τρώω τη ζωή με το κουτάλι, γιατί είχα πάει σε κάποιον στο χωριό που πάω και αράζω και μιλάμε για τα πολιτικά και μου έμαθε τη θεωρία του μέτρου.

Με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 58. "Ο άντρας μέχρι τα 70 είναι χρήσιμος, ναι; Τόσο έμεινε", μου είπε. Δεν χρειάζεται να γίνουν όλα τα άσχημα στη ζωή μας για να μας διδάξει το μέτρο. Όποιος το καταλάβει είναι τυχερός. Εγώ ρουφάω τη ζωή με το κουτάλι, έχουμε πάρει τη μοτοσικλέτα με την Λελέ και γυρνάμε την Ευρώπη. Το τσιγάρο το έκοψα μετά την περιπέτειά μου. Μου μίλησε ο γιατρός και κατάλαβα ότι έχω μια επιλογή ή να ζήσω ή να πεθάνω. Ζω στη Λήμνο πια»

READ MORE

LATEST NEWS