LIFESTYLE

Λένα Μαντά: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για το θάνατο του άντρα της - «Χρειάζομαι λίγο χρόνο, μέχρι να..»

Lifenews

Πένθος βιώνει η Λένα Μαντά καθώς ο σύζυγός της έφυγε από την ζωή το βράδυ της Κυριακής 16/6. Ο άντρας της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ ζούσε συνεχώς με οξυγόνο. Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η συγγραφέας με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες αγκαλιά με τον σύζυγό της.

Πριν μερικές ώρες έκανε ακόμα μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της για τον σύζυγό της, ο οποίος οδηγήθηκε χθες 18/6 στην τελευταία του κατοικία.

Η ανάρτηση της Λένας Μαντά για το θάνατο του άντρα της
«Χθες, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε έναν αληθινά καλό άνθρωπο, μια μεγάλη καρδιά,μια ψυχή βαθιά που τους χωρούσε όλους. Εγώ, δεν χρειάστηκε να κάνω το ίδιο, γιατί ο Γιώργος θα είναι για πάντα μέσα μου. Δεν μπορούμε να χωρίσουμε εμείς. Η φυσική του παρουσία θα λείπει αλλά εκείνος όχι…

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν, έστειλαν μηνύματα ή έγραψαν σχόλιο κάτω από τις αναρτήσεις μου.

Να ξέρετε ότι τα έχω διαβάσει όλα, ένα προς ένα, αλλά δεν έχω το κουράγιο να απαντήσω προσωπικά στον καθένα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο, μέχρι να μπορώ να ανασάνω ξανά, έστω και με τη μισή μου αναπνοή αφού η άλλη μισή, σαν να έφυγε μαζί του... Σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Λένα Μαντά.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lena Manta Official (@lenamanta.official)

READ MORE

LATEST NEWS