LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι κομμάτια, δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα»

Lifenews

Όσα είπε η γνωστή influencer

Όσοι ακολουθούν την Ιωάννα Τούνη στα social media γνωρίζουν ότι είναι συνεχώς υπ ατμόν. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλές, τα ταξίδια επίσης πολλά και η καθημερινότητά της κάτι περισσότερο από γεμάτη.

Για ορισμένους είναι μια ζωή τέλεια, εξ ου και πολλές φορές, έχει δεχτεί όχι μόνο πικρόχολα σχόλια αλλά και σκληρή κριτική για επίδειξη πλούτου. Όμως, η Ιωάννα Τούνη δεν «στέκεται» σε αυτού του είδους τα σχόλια ή τα αντικρούει με την αλήθεια της.

Όπως χθες, που σε story στο Instagram θέλησε να βάλει ορισμένα πράγματα στη θέση τους και να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που αναρωτιούνται για τα ταξίδια αλλά και τις απαιτήσει της καθημερινότητας.

Παραδέχτηκε λοιπόν αυτό που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε : δεν είναι όλα πάντα όπως φαίνονται.

«Είμαι κομμάτια. Αυτό συζητούσα χθες με τους φίλους μου και με τον Δημήτρη. Νιώθω το τελευταίο διάστημα – ο Πάρης είναι τώρα 17 μηνών – ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα. Όπου και να είμαι θα είμαι με ένα άγχος και μια έγνοια ότι είμαι εκεί και κάπως σαν να μην το ζω κιόλας και να τρέχω συνέχεια. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 
 
 
 

READ MORE

LATEST NEWS