LIFESTYLE

Cobra Kai: Όσα έχουν γίνει γνωστά για την 6η σεζόν

Lifenews

To Cobra Kai έρχεται στο Netflix με την 6η και τελευταία σεζόν και η παραγωγή έχει δώσει μερικές λεπτομέρειες, για την πρεμιέρα, την πλοκή και τα επεισόδια που περιλαμβάνει.

Η σειρά αποτέλεσε συνέχεια της ταινίας Karate Kid του 1984, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και ξεκίνησε από την οπτική γωνία του Τζόνι, όταν αποφάσισε να ανοίξει ξανά το ντότζο καράτε Cobra Kai. Η επαναλειτουργία του, πυροδότησε την αντιπαλότητά του με τον Ντάνιελ.

 

Από πόσα μέρη θα αποτελείται;

Η 6η σεζόν του Cobra Kai θα αποτελείται από τρία μέρη με συνολικά 15 επεισόδια. Το μέρος 1 θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου 2024, το μέρος 2 κάνει πρεμιέρα στις 28 Νοεμβρίου 2024 και το μεγάλο φινάλε, είναι προγραμματισμένο να έρθει μέσα στο 2025.

Η 6η σεζόν θα είναι και η τελευταία σεζόν του Cobra Kai. Η δημιουργική ομάδα του πρότζεκτ ανέφερε, απευθυνόμενη στους φαν: «Αν και αυτή μπορεί να είναι μια γλυκόπικρη μέρα για το fandom, το Miyagiverse δεν ήταν ποτέ πιο δυνατό.

Αυτό το fandom είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ στον πλανήτη και ελπίζουμε να αφηγηθούμε περισσότερες ιστορίες Karate Kid μαζί σας στη συνέχεια. Γιατί, όπως όλοι ξέρουμε, το Cobra Kai δεν πεθαίνει ποτέ. Αφήστε αυτή τη μέρα να είναι μια γιορτή για όλα όσα έχουν έρθει, καθώς και για όλα όσα μένουν να ειπωθούν. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς. Τα καταφέραμε. "Strike First. Χτυπήστε δυνατά. Χωρίς έλεος"».

Η πλοκή της 6ης σεζόν

Μετά από πέντε κύκλους, η έχθρα του Ντάνιελ και του Τζόνι τελειώνει, αφού ενώνονται για να νικήσουν το ανανεωμένο Cobra Kai που πια διοικεί ο αδίστακτος Τέρι Σίλβερ. Τώρα, πρόκειται να διαγωνιστούν στο Sekai Taikai. Μεταξύ των υπόλοιπων εξελίξεων, ο Τζόνι και η Κάρμεν θα αποκτήσουν μωρό και το Miyagi-Do και το Eagle Fang θα συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο τουρνουά καράτε.
Η επίσημη περιγραφή της σεζόν είναι η εξής: «Συνεχίζοντας με το Κόμπρα Κάι να έχει αποκλειστεί από την Κοιλάδα, οι senseis και οι μαθητές πρέπει να αποφασίσουν αν και πώς θα διαγωνιστούν στο Sekai Taikai - το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε».

Το Netflix αποκάλυψε ένα τρέιλερ για τη νέα σεζόν που δείχνει τον Ντάνιελ, τον Τζόνι και τον Τσόζεν να προπονούνται για μια επική αναμέτρηση.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS