LIFESTYLE

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του - Οι καλεσμένοι, το μενού & το κόστος

Lifenews

Την 1η Σεπτεμβρίου θα γίνει ο γάμος

Στις 30 Αυγούστου θα γίνει το white party, με όλους τους καλεσμένους να φορούν λευκά κοστούμια που θα έχει ετοιμάσει ο μετρ υψηλής ραπτικής Γεώργιος Παπαδόγαμβρος, ενώ στις 31 Αυγούστου θα γίνει το nigerian party, με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες!

Photo-by-Giannis-Ugo-Antetokounmpo-on-July-10-2023..jpg

Την 1η Σεπτεμβρίου θα γίνει ο γάμος, στον οποίο έχει προσκληθεί σχεδόν ολόκληρο το παγκόσμιο αθλητικό jet-set, με προσκλήσεις (πέρα από προπονητές, πρώην και νυν συμπαίκτες του Γιάννη, πολιτικούς, παράγοντες και αξιωματούχους του μπάσκετ) να έχουν λάβει οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Σερένα Γουίλιαμς και Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της Espresso, o «Greek Freak» έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Photo-shared-by-Giannis-Ugo-Antetokounmpo-on-July-05-2023-tagging-@nikebasketball..jpg

Εκτός από επωνύμους, ο Γιάννης έχει καλέσει στον γάμο και τους φίλους του από την παλιά του γειτονιά, τα Σεπόλια. Υπολογίζεται πως οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 400.

Το συνολικό κόστος διαμονής αναμένεται περίπου στα 400.000 ευρώ. Το ιδιαίτερα προσεγμένο μενού θα κοστίσει 250 ευρώ ανά άτομο. Το συνολικό κόστος θα φτάσει περίπου τα 100.000 ευρώ. Ο στολισμός θα κοστίσει 180.000 ευρώ και θα ανανεώνεται κάθε μέρα.

Photo-shared-by-Giannis-Ugo-Antetokounmpo-on-August-14-2023-tagging-@sincerelyymariah..jpg

Στη διάθεση των καλεσμένων θα βρίσκεται και το κελάρι του θερέτρου, με τα ελληνικά, σπάνιας ποικιλίας κρασιά του. Το κόστος θα φτάσει τα 85.000 ευρώ. Ετσι, με έναν πρόχειρο υπολογισμό και χωρίς ακόμη να είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός καλεσμένων, ο «παραμυθένιος» γάμος του αστέρα του ΝΒΑ αναμένεται να κοστίσει συνολικά 800.000 ευρώ.

 

 
 
 

 

READ MORE

LATEST NEWS