HOLLYWOOD NEWS

Game of Thrones: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Τζόφρι

Lifenews

Ο Τζακ Γκλίσον είχε αποσυρθεί από την υποκριτική μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς

Όταν ο Τζακ Γκλίσον ανέλαβε στα 19 του χρόνια τον ρόλο του Τζόφρι Μπαράθιον στο διάσημο Game Of Thrones, δεν είχε σίγουρα κατά νου, ότι θα εξελισσόταν σε έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες που έχουν περάσει ποτέ από την τηλεόραση.

Ο νεαρός ηθοποιός έδωσε τον καλύτερο του εαυτό – ή και τον χειρότερο αν προτιμάτε – σε 27 επεισόδια της σειράς κι όταν τελικά ο Τζόφρι πέθανε στο GOT, οι θαυμαστές της τηλεοπτικής εκπομπής πανηγύριζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αμέσως μετά το τέλος της σειράς κι ενώ οι περισσότεροι πρωταγωνιστές αναζήτησαν την τύχη τους και στον κινηματογράφο, ο Τζακ Γκλίσον έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική που κράτησε 6 χρόνια.

Ακολούθησαν μικρές συμμετοχές σε ελάχιστες σειρές και ταινίες και η πιο πρόσφατη εμφάνισή του, ήταν στη μίνι τηλεοπτική σειρά με τίτλο «The Famous Five», στην οποία είναι κυριολεκτικά αγνώριστος.

Ο 32χρονος ηθοποιός συμμετείχε σε 2 επεισόδια της οικογενειακής σειράς που συγκέντρωσε κακές κριτικές και χαμηλή βαθμολογία, με μουστάκι και σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά του.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

READ MORE

LATEST NEWS